بودجه‌ را به نام کار فرهنگی هزینه می‌کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  64783 تاریخ انتشار:  1394-08-07 - 05:45 تعداد بازدید:  223
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گلایه استاد قرائتی در اجلاس نماز استان همدان:
بودجه‌ را به نام کار فرهنگی هزینه می‌کنند

اخبار

صدا و سیمایش آشناست. کوچک و بزرگ دیروز و امروز از کلاس درس اخلاق این استاد فرزانه و فرهیخته بهره برده و می‌برند. کلاس‌های درس اخلاق که با بیان شیوا و پرحکمتش با جان و دل مستمع روبه‌رو می‌شود. امروز دیگر محاسن سپید کرده و تکیه بر عصا قدم برمی‌دارد، اما همچنان دغدغه فرهنگ و درس اخلاق را دارد. در جمع‌های مختلف با بیان‌های متفاوت بر نوع رفتار، کردار و گفتار افراد تأثیر می‌گذارد. حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی این‌بار به همدان آمده بود تا در جمع مدیران و مسئولان درباره نماز و جایگاه عمل صالح سخن بگوید. اما دغدغه فرهنگی امروز روی سخنان حجت‌الاسلام قرائتی در اجلاس نماز و کارگزاران استان همدان بود. اجلاس محفلی شد تا حاج آقا قرائتی، مدیران را به صفای دل، عمل خالص و انجام کارهای ماندگار سفارش کند. استاد جمع مدیریتی را فرصتی دانست تا از هزینه کردن بودجه‌ها به نام کار فرهنگی گلایه کند و از انجام کار مستحب به جای واجب انتقاد داشته باشد. روی سخنانش به مدیران است تا با بازگو کردن آن برای کارمندانشان راه و روش کار نیک و ماندگار را ترویج دهند. اینکه به کار نکرده گذشته فکر نکنند و به راه پیش رو و کارهایی که می‌توانند انجام دهند، بیندیشند.
قرائتی از این گلایه دارد که امروز ادارات ما با 60 نفر نمازخوان امام جماعت دارند، اما مدرسه مقابل اداره با 400-300 دانش‌آموز بی‌بهره از نمازخانه است. وی با این نگاه به وضعیت کشور از مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان می‌خواهد که تمامی ‌مدارس بدون نمازخانه را شناسایی کرده و با کمک ادارات اقدام به ساخت نمازخانه کند و از امامان جماعت هم خواست که در هفته چند روز برای اقامه نماز به مدارس بروند. قرائتی می‌‌گوید: 35 سال از انقلاب می‌گذرد اما هنوز برخی مدارس ما نمازخانه ندارند. استاد اخلاق از برخی مداحان و وعاظ نیز گلایه داشت و اینکه هر آ‌نچه دلشان می‌خواهد، می‌گویند. وی می‌گوید: اینها باید کنترل شوند. روحانیون باید هفته‌ای یک بار دور هم جمع شوند و بررسی کنند که در طول این یک هفته چه گفته‌اند. وی تأکید دارد که بنر زدن در مناسبت‌ها به نام اداره کار فر هنگی نیست که فردای آن روز به راحتی پاره شود. اصول کار فرهنگی این است که کار ماندگار انجام بدهید.
سخنان استاد قرائتی با بیان لطیف و معنادار که همواره با مثال‌های روز و ملموس جامعه همراه است با تمام پرنغز بودنش چون با چهره جدی و البته خندان همراه است بیشتر مورد قبول مخاطب قرار می‌گیرد. حتی تندیس‌های اجلاس نماز دیروز هم از چشمان وی دور نماند. استاد قرائتی به لبخند به مسئولان برنامه گفت می‌شد به جای این تندیس‌های شیشه‌ای که گوشه اتاق می‌افتد، یک‌دست کت و شلوار می‌گرفتید.
به مدیران می‌گوید فکر نکنيد چون مدیر هستید همه چیز را می‌دانید. گاهی پشت همان میزی که نشسته‌اید از کارمند خود بپرسید که اگر جای شما بود چه می‌کرد. مطمئن باشید گاهی نگاه‌هایی متوجه می‌شوید که خودتان از آن غافل بوده‌اید. مهندس، باسواد، معلم، مدیر و رئیس نباید به این خیال باشند که همه چیز را آنان می‌دانند، گاهی یک بی‌سواد با حرف و عملش یک مسئول را شرمنده می‌کند. این حرف‌هایی که من امروز می‌زنم کسی دیگر نمی‌تواند به شما بگوید.
 ‌مردم همدان قدرشناس هستند
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان نیز در این همایش گفت: همدان به دلیل داشتن فرهیختگان و علما لقب دارالمؤمنین را به خود گرفته و در سفر مقام معظم رهبری به دلیل وجود 8 هزار شهید و جانباز و ایثارگر در همدان ایشان لقب دارالمجاهدین را نیز اختصاص دادند.
رضا قیاسی اظهار کرد: یکی از آثار لقب دارالمؤمنین همدان ترویج فرهنگ نورانی نماز است که در ادارات همدان نماز جماعت‌های باشکوهی برگزار می‌شود.
رئیس ستاد اقامه نماز همدان نیز در این اجلاس با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد گفت: ستاد اقامه نماز در 3 محور فرهنگی، آموزشی و ارزیابی اقداماتی انجام داده است که برگزاری طرح سفیران صبح با هدف تجلیل از ائمه جماعات و رونق بخشی به برگزاری نماز صبح و احیای نماز جماعت صبح در مساجد از جمله اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی است.
حجت‌الاسلام مرتضی حسنی حلم برگزاری طرح گفتمان خانواده در 34 مدرسه را از دیگر اقدامات فرهنگی ستاد اقامه نماز دانست و افزود: طرح منهاج (نماز و بازار) با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ نورانی نماز در بین بازاریان كه نماد حكومت اسلامی می‌باشند، برگزار گردید که در این طرح اهمیت تبیین اقامه نماز اول وقت و همچنین رابطه نماز اول وقت و بركت و روزی در مال نیز برای بازاریان و کسبه‌ها بازگو شد.
وی همچنین از اعزام روحانیون به روستاها به خصوص روستاهای بدون روحانی خبر داد و اظهار کرد: هدف از اعزام روحانیون در روستاها و مناطق کم برخوردار ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز است که ستاد اقامه نماز در این کار فرهنگی نیز فعالیت‌های بسزایی داشته است.
در پایان این اجلاس، از دستگاه‌های نمونه در امر اقامه نماز تجلیل به عمل آمد همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور از استاندار همدان به دلیل قرار گرفتن استان همدان در بین 6 استان برتر کشور در حوزه نماز تجلیل کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com