انتقاد از سطح پایین تعاملات علمی پژوهشی در استان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  66145 تاریخ انتشار:  1394-09-24 - 05:45 تعداد بازدید:  199
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

انتقاد از سطح پایین تعاملات علمی پژوهشی در استان

اخبار

هفته پژوهش هر ساله تریبون‌داران بر ضرورت اختصاص واقعی و افزایش بودجه این حوزه تأکید می‌کنند اما امسال از سطح تبادل دانشجو و تعاملات بین‌المللی در استان انتقاد شده است.
انتقادی که چندی پیش از زبان سفیر نهاوندی ایران در مسکو هم گفته شده بود. مهدی سنایی در آخرین سفر خود به استان در نشست با خبرنگاران از نبود تعامل علمی بین دانشگاه‌های استان با روسیه و نداشتن تبادل دانشجو انتقاد کرد. اینک رئيس شاخص‌ترین دانشگاه استان از این ضعف انتقاد و ابراز تأسف می‌کند. منصور غلامی که در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه بوعلی‌سینا سخن می‌گفت، اظهار كرد:‌ به لحاظ تعاملات بین‌المللی علمی در سطح خوبی نیستیم و متأسفانه تبادل دانشجو با کشورهای دیگر یک طرفه است.
بنا بر آنچه ایسنا از این مراسم گزارش داده، وی تأکید کرد: ما در زمانی بسر می‌بریم که اگر خود را در سطح بین‌المللی مطرح نکنیم محکوم به شکست خواهیم بود.
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا با تأکید بر اهمیت تعاملات بین‌المللی اظهار کرد: به لحاظ تعاملات بین‌المللی علمی در سطح خوبی نیستیم و متأسفانه تبادل دانشجو با کشورهای دیگر یک طرفه است که برای یافتن علت، باید نقاط ضعف و قوت همچنین نحوه آموزش تحصیلات تکمیلی خود را بررسی کنیم.
وی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به عنوان بازوی ارزشمندی در کنار اساتید معرفی کرد و گفت: اساتید باید با همکاری این دانشجویان بتوانند روند رو به رشدی برای تولیدات پژوهشی دانشگاه پیش گیرند.
غلامی همچنین با اشاره کمبودهای مالی دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به سمت کارآفرینی پیش برود تا بتوانیم حداقل 30 درصد بودجه پژوهشی دانشگاه را از محل اینگونه درآمدها تأمین کنیم.
وی برنامه‌ریزی برای آینده را لازم و ضروری دانست و ادامه داد: در مقایسه دانشگاه با دانشگاه‌های با رتبه بالاتر و ارزیابی صحیح نقاط قوت و ضعف موفقیت‌های بهتری به دست می‌آید. وی در پایان به اساتید توصیه کرد: ارتباط‌های بین رشته‌ای را افزایش دهند تا با کنار زدن رشته‌های سنتی و ایجاد رشته‌های بین رشته‌ای رویکرد جدیدی را در علوم و آموزش عالی اتخاذ کنیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان هم در این مراسم گفت: امسال به ‌منظور تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه بیش از ۳۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی خریداری شده است. سید حبیب‌ا... موسوی‌بهار اظهار كرد: امروز دانشگاه‌های نسل سوم به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل شدند و معنای واقعی تولید ثروت از علم و فناوری را به رسمیت شناخته‌اند.
وی افزود: چرخه تولید علم تا رسیدن به ثروت در کشور سبب ایجاد زمینه اشتغال برای فارغ‌التحصیلان، جلوگیری از مهاجرت نخبگان و ارتقای حجم تولیدات داخلی می‌شود. وی با بیان اینکه قدرت و استقلال هر کشور به پژوهش وابسته است، تأکید کرد: اعضای هیأت علمی گروه بالینی دانشگاه باید در انجام کارهای پژوهشی تلاش بیشتری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه سرمایه‌گذاری پژوهشی در حوزه علوم بنیادین، کاربردی و توسعه‌ای مورد توجه است، افزود: پژوهشکده‌های «سینا»، «سلامت روان و اعتیاد» و «علوم و فناوری بهداشتی» برای فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان، اساتید و نخبگان علمی در حوزه علوم پزشکی برقرار هستند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com