1403-02-171403-02-27bool(false) 1403-02-171403-02-27bool(false) آغوش باز همدان برای سرمایه‌گذاران همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 27 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  53386 تاریخ انتشار:  1393-08-29 - 05:45 تعداد بازدید:  790
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آغوش باز همدان برای سرمایه‌گذاران

اخبار

فرش قرمز استان، براي سرمايه‌گذران داخلي و خارجي پهن شد.
همايش دو روزه فرصت‎های سرمایه‌گذاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی، روز گذشته پس از پيگيري‌هاي مكرر استاندار همدان و مسئولان اقتصادي استان براي دعوت از سرمايه‌گذاران در همدان، در استانداري همدان آغاز به كار كرد.
در آيين افتتاحيه اين همايش از رئیس کل بانک مرکزی، معاون وزیر اقتصاد، نایب رئیس اتاق بازرگاني ایران به عنوان ميهمانان كشوري دعوت شده بود تا از اهميت سرمايه‌گذاري براي دولت يازدهم سخن بگويند و آمار تازه‌اي از توليد، تجارت و چرخ‌هاي اقتصادي كشور ارائه كنند.
500 سرمايه‌دار و تاجر به نام از استان‌هاي مختلف كشور و صاحبان سرمايه از تركيه، ايتاليا، كويت، كره جنوبي، عراق، روسيه، تاتارستان و ژاپن در اين همايش شركت كردند تا با تاجران ايراني و مسئولان استان، قراردادها و تفاهم‌نامه‌هاي همكاري امضا كنند.

 

 سود سرمايه در همدان را تضمين مي‌كنم
استاندار همدان نخستين سخنران اين همايش بود كه گفت: از سرمایه‌گذاران همدانی و همدانی‌ الاصل‌های سراسر کشور انتظار بیشتری دارم.
محمد ناصر نيكبخت با تأكيد بر آرامش سرمايه‌گذاران در استان همدان بيان كرد: همیشه سرمایه‌گذار در مناطقی مستقر می‌شود که کمترین ریسک و بيشترين بازدهی را به همراه داشته باشد و همدان به این جهت بهترین مکان بری سرمایه‌گذاری است.
به همه سرمایه‌گذاران اطمینان می‌دهم سرمایه‌گذاری و بازگشت سود سرشار آن در همدان تضمین شده است. امروز همدان با مردمانی سخت‌کوش، فرهنگ دوست و توسعه یافته با پیشینه پر افتخار قدم در راه توسعه و پیشرفت نهاده است.
وي از مديران استان خواست انگیزه ایجاد شده برای سرمایه‌گذاری را حفظ کنند و خاطرنشان كرد: تمام تلاش ما در استان همکاری با بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذار و رفع مشکلات آنهاست. استان همدان شایسته توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری است و می‌توانیم با ترغیب بخش خصوصی سرمایه‌گذاری را تقویت کنیم. تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با جذب سرمایه‌گذار و رفع مشکلات بخش خصوصی، رشد و توسعه استان حاصل شود؛ زيرا رشد و توسعه استان منوط به فعاليت بخش خصوصی است.
استاندار همدان بيان كرد: در سال 92 مردم ایران دولتی را برگزیدند که شعار اصلی آن بهبود وضعیت معیشتی مردم و شرایط اقتصادی کشور بود، این دولت هم در عمل به وعده‌های داده شده به ویژه در حوزه اقتصاد و در پاسخ به امید ایجاد شده در مردم تمامی تلاش خود را برای دلگرمی بخش خصوصی انجام داد تا نتیجه آن خروج از رکود اقتصادی کشور باشد.
ایجاد امنیت لازم برای فعالیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی، حل مشکلات واحدهای موجود، کنترل تورم و ایجاد رشد اقتصادی و کاستن از چالش‌های بین‌المللی برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی از مهمترین اقدامات دولت است.
 بازگشت به اسلام تنها راه رفع مشكلات اقتصادي
نماينده ولي فقيه در استان همدان و امام جمعه همدان در ادامه اين همايش بر تأكيد اسلام نسبت به فقرزدايي پافشاري كرد و افزود: حادترين مسأله استان همدان، فقرزدايي، اشتغال و سرمايه‌گذاري است.
آيت‌ا... غياث‌الدين طه‌محمدي با بيان اينكه فقر بزرگترين مرگ انسان است و با كفر ديوار مشترك دارد، اظهار كرد: در نظام حكومتي اسلام نبايد فقر باشد و وجود فقر در جامعه اسلامي نشان مي‌دهد قانون اسلام در آن جامعه به درستي اجرا نشده است.
وي با تأكيد بر اينكه مسئولان بايد تأمين معيشت مردم توجه جدي داشته باشند، بيان كرد: فقر سرمايه‌هاي فكري، علمي و روحي را از بين مي‌برد.
امام‌جمعه همدان بازگشت به اسلام را تنها راه رفع مشكلات اقتصادي دانست و خاطرنشان كرد: اسلام در مسائل اقتصادي به طور بنيادي به ميدان آمده است.
وي با بيان اينكه مفهوم اقتصاد مقاومتي جلوگيري از ريخت‌وپاش‌هاي اضافي است، گفت: اگر اين اتفاق بيفتد كشور ما به قطب اقتصادي تبديل خواهد شد.
 دولت از كار اقتصادي كنار بكشد
نايب‌رئيس اتاق بازرگاني ايران در ادامه اين آيين بر حمايت از سرمايه‌گذاراني كه تمايل به سرمايه‌گذاري در همدان داشته باشند، تأكيد و بيان كرد: با صميم قلب و كمال قدرت از سرمايه‌گذاران حمايت و مشكلاتشان را برطرف مي‌كنيم. همدان امتيازهاي خاصي براي سرمايه‌گذاري دارد و ديار شخصيت‌هاي برجسته و پايتخت تاريخ و تمدن ايران است.
ميرمحمد صادقي با بيان اينكه امام(ره) و رهبري (مدظله) مسائل اقتصادي بود، گفت: امام خميني(ره) مردم را تشويق به سرمايه‌گذاري و كار و تلاش مي‌كردند و به دولت تأكيد كردند كاري انجام دهيد كه مردم نمي‌توانند آن را انجام دهند. اما در عين حال بخش خصوصي رفته رفته از صحنه خارج شد.
وي با اشاره به تأكيدهاي مقام معظم رهبري 7 سال اخير در نامگذاري سال‌ها با موضوع اقتصاد اضافه كرد: در حال حاضر روند روبه ركود فعاليت بخش خصوصي برعكس شده و قوانين خوبي براي تقويت اين بخش تصويب شده است.
صادقي تصريح كرد: اتاق بازرگاني ايران اصل سرمايه و سود آن در صورت سرمايه‌گذاري در استان همدان تضمين مي‌شود و دولت نيز بايد ترتيبي فراهم كند تا نقدينگي در اختيار واحدهاي توليدي به منظور توسعه صادرات و اشتغالزايي قرار گيرد.
وي با تأكيد بر اينكه دولت بايد از كار اقتصادي و تجارت كنار بكشد، گفت: تجربه نشان داده است كه اقتصاد دولتي نمي‌تواند به موفقيت برسد و بايد زمينه براي فعاليت بخش خصوصي فراهم شود.
نايب‌رئيس اتاق بازرگاني در پايان از دولت خواست نرخ بهره بانكي و قيمت تمام شده كالا براي جذب سرمايه‌هاي داخلي كاهش يابد تا امنيت سرمايه‌گذاري براي سرمايه‌گذاران داخلي نيز مهيا شود و سرمايه‌ها به جاي انباشتگي در راه اشتغال و كار و توليد احيا شوند.
 صفر؛ سهم همدان در سرمايه‌گذاري خارجي
معاون وزير اقتصاد از سخنرانان اصلي اين همايش بود كه حرف خود را با يك واقعيت هشداردهنده تاريخي آغاز كرد.
محمد خزايي گفت: در تمامي عمر سازمان سرمايه‌گذاري و بيش از 40 سال است كه سهم همدان در سرمايه‌گذاري خارجي نزديك به صفر است و براي نخستين و آخرين بار رقم ناچيزي در حدود 2 ميليون دلار در سال 92 در اين استان سرمايه‌گذاري انجام شده است.
وي همدان را پدر تمدن ايران خواند و براي استفاده نكردن اين استان از منابع خارجي ابراز تأسف كرد.
خزايي با بيان اينكه عادت كرده‌ايم از خودمان تعريف كنيم، خاطرنشان كرد: با اين شرايط برگزاري همايش سرمايه‌گذاري در استاني كه زبان تمدن فارسي از هزاران سال گذشته است بسيار با ارزش و تلنگري براي توسعه سرمايه داخلي و خارجي است.
وي كاهش فقر را از عوامل قدرت كشور و ملت ايران دانست و اضافه كرد: توجه به اقتصاد يك گفتمان صرفاً سياسي نيست، بلكه برنامه عملي و اجرايي، باور اعتقادي، ملي و حيثيتي براي كشور است و ما متعهد به ايجاد تسهيلات، روان‌سازي فرايند سرمايه‌گذاري، كاهش مقررات زائد و خدمت به هر اقدامي كه به كاهش فقر و افزايش قدرت اقتصادي كشور بيانجامد، هستيم. اعتقاد داريم جمهوري آبرومند و ثروتمند موجب تأثيرگذاري در منطقه خواهد بود.
خزايي يادآوري كرد: اعتقاد جمهوري اسلامي ايران، مقام معظم رهبري و دولت بر حمايت از اقتصاد، توليد، سرمايه‌گذاري و رشد و توسعه اقتصادي كشور است و اكنون درگير جنگ اقتصادي با دنياي خارج هستيم. امروز راه دشمنان ايجاد تنگنا و محدوديت در توسعه اقتصادي ايران است و احتمال كاهش بيشتر قيمت نفت يك اتفاق عادي اقتصادي نيست. تحريم‌ها و اقدامات از اين دست نشان‌دهنده اين است كه اقتصاد در بازارهاي سياسي دنيا و قدرت آنها حرف اول را مي‌زند و اگر از اين موضوع غافل شويم آسيب مي‌بينيم. اگر مجريان و سرمايه‌گذاران در اين امر كوتاهي كنند به اعتقادات ملي و ديني ما نيز ضربه خواهند زد؛ زيرا استقبال از سرمايه‌گذار امر ملي، اعتقادي، ديني، سياسي و بر هر ايراني واجب است.
 راه‌اندازي پنجره مجازي سرمايه‌گذاري
به گفته معاون وزير اقتصاد، سرمايه‌گذار داراي جايگاه بسيار مهمي در كشور است كه بايد به آن توجه كرد و برايشان فرش قرمز پهن كرد؛ زيرا اگر سرمايه‌گذاران بتوانند با آرامش و امنيت به سرمايه‌گذاري بپردازند و مشكلات متعددي پيش روي خود نبينند، كمك بزرگي به رونق اقتصادي كشور مي‌كنند.
وي تصريح كرد: سرمايه‌گذاران خارجي و سرمايه‌گذاراني كه مقيم كشورهاي خارجي بدانند بر مبناي قوانين موجود سرمايه‌گذاري آنها در مقابل تمام ريسك‌هاي غيرتجاري تضمين مي‌شود و سيستم قانون متوليان را موظف كرده است در آوردن سرمايه، انتقال سرمايه و سود سرمايه همكاري كنند و اين سرمايه و سود آن توسط دولت جمهوري اسلامي در مقابل تصميمات جديد از جمله ملي شدن و تعرض ضمانت مي‌شود.
خزايي اظهار كرد: تيم اقتصادي دولت هم‌دستي، همفكري و همكاري را پيشه كرده است و اين نگاه در همه استانداران نيز وجود دارد. توجه به اقتصاد مقاومتي و استفاده از منافع بيروني تكنولوژي و دانش خارجي براي كشور ضرورت است.
وي از راه‌اندازي پنجره مجازي سرمايه‌گذاري خبر داد و افزود: به دنبال اين هستيم كه انجام فعاليت‌ها نيازي به حضور فيزيكي نداشته باشد و اين مهم در 2 سال آينده عملياتي خواهد شد تا زمينه براي سرمايه‌گذاري خارجي و داخلي فراهم‌تر شود.
خزايي با بيان اينكه امنيت اقتصادي ضرورت سرمايه‌گذاري است، سرمايه‌گذار را نه زالوصفت و نه جاسوس بيگانه بلكه پرنده زيبايي توصيف كرد كه بر روي شاخه‌اي نشسته است و با يك نسيم پرواز مي‌كند.
وي در پايان سخنانش نقش روحانيون، سازمان‌ها و دستگاه‌هاي فرهنگي را در توسعه و ترويج فرهنگ سرمايه‌گذاري مهم دانست.
 تأمين سرمايه در گردش اولويت نظام بانكي است
رئيس كل بانك مركزي ديگر سخنران مراسم افتتاحيه همايش سرمايه‌گذاري استان بود كه از بهبود شاخص‌هاي اقتصادي كشور سخن گفت.
ولي‌ا... سيف با بيان اينكه ركود اقتصادي در در سال 91 منفي 8/6 درصد بود، گفت: اين نرخ در سال گذشته به منفي 2/1 درصد رسيد و اميدواريم در سال 93 شاهد رشد اقتصادي باشيم و كشور به طور كامل از ركود خارج شود.
مردم نبايد به اين آمار بدبين باشند و بدانند كسي نمي‌تواند آمار بانك مركزي را دست ببرد و اين شاخص‌ها با فرمول‌هاي دقيق و روش‌هاي بين‌المللي به دست مي‌آيد. اين آمار امكان برنامه‌ريزي به سرمايه‌گذار مي‌دهد.
وي به اين نكته مهم اشاره كرد كه علاقه‌مندي به بهبود وضعيت اشتغال، توليد و سرمايه‌گذاري براي موفقيت كافي نيست و لازم است شرايط بازار، ميزان عرضه، قيمت تمام شده و مطالعات اوليه به صورت كامل براي پروژه تعريف شود تا با اطمينان سرمايه‌گذار از موفقيت پروژه از هدررفت امكانات و سرمايه جلوگيري شود. براي اين كار سرمايه‌گذار مي‌بايد ريسك هزينه و زمان مطالعه طرح را بپذيرد و بعد در صورت اطمينان از سوددهي وارد فاز اجرايي شود.
سيف با تأكيد بر اينكه سال 95 قرار است سالي باشد كه نرخ تورم كشور تك‌رقمي مي‌شود، افزود: دولت يازدهم تعصب و دقت دارد با برنامه حركت كند و اين دولت هدف را خروج از ركود توأم با كنترل و كاهش تورم قرار داده است و دقت مي‌كنيم هم امكانات به جا و در مسير هدف مصرف شود تا به نتيجه برسد.
وي با بيان اينكه در سال 93 و 94 تأمين سرمايه در گردش اولويت نظام بانكي است، اضافه كرد: منابع بانكي مال كشور است و بايد مراقب بود تا هدر نرود و در مسير درست مصرف شود. پروژه‌هاي بزرگ بايد به بازار سرمايه بروند و بازار سرمايه بايد اين منابع را تأمين كند. در اين مقوله هم اقداماتي در بازار سرمايه انجام شده است كه نشان مي‌دهد اين بازار دارد به كارايي و بلوغ مي‌رسد تا به وظايف اصلي خود عمل كند اما تا زماني كه اين اتفاق به طور كامل رخ ندهد، نظام بانكي بخشي از اين وظايف را انجام مي‌دهد.
پس از پايان مراسم افتتاحيه همايش، نشست‌های تخصصی در حوزه‎های گردشگری، کشاورزی و صنایع تبدیلی، صنعت، معدن و تجارت و صنعت ساختمان در مجموعه فرهنگی شهدا استانداری همدان برگزار شد.





بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com