1403-02-031403-02-13bool(false) 9 دي روزي براي انسجام ملي همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  54747 تاریخ انتشار:  1393-10-09 - 05:45 تعداد بازدید:  256
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

9 دي روزي براي انسجام ملي

نویسنده : رضا وليان تابش

اخبار

 1- امروز 9 دي‌ماه روزي است كه به دليل هوشياري و تيزهوشي مردم در سال 88 به نام روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت نامگذاري شده است.
درباره اينكه چرا روز 9 دي‌ماه در تاريخ ماندگار شد، تحليل‌هاي بسياري ارائه شده است. اما مهمترين تحليل حركت مردم با درس گرفتن از فرهنگ انقلاب براي دفاع از نظام و رهبري آن بود.
2- 9 دي مردم به بيگانگان و منافقان نه بزرگي گفتند و آنها را در توطئه سوءاستفاده از اختلافات داخلي، شكست دادند. دشمن با اين فرض كه دو دستگي شكل گرفته در انتخابات، انسجام ملي را كم كرده و مي‌توان از فضاي نبود وحدت استفاده كرد و با بردن اعتراض‌ها به سمت ركن نظام، جمهوري ايراني را جايگزين جمهوري اسلامي كرد، وارد ميدان شده بود. اما حركت وحدت بخش 9 دي كه با الهام از قيام حسيني و براي ميثاق با رهبري انجام شد، دشمن را در دستيابي به اهداف خيالي خود ناكام گذاشت.
3- 9 دي حركتي ملي بود و مردم با پشتيباني از ولايت به بهترين شكل از انقلاب و منافع ملي دفاع كردند و نشان دادند كه اگر در مسائلي داخلي با يكديگر اختلاف سليقه دارند يا نسبت به روند نادرست طي شده‌ ناراضي هستند و اعتراض دارند، در دفاع از نظام و جمهوري اسلامي متحد و منسجم، در اطاعت از رهبري و پشتيبان ولايت هستند.
4- برخي بر اين گمان بودند كه طي شدن 30 سال از عمر انقلاب موجب تغيير نسلي و در نتيجه تغيير نگاه به آرمان‌هاي انقلاب شده است و هر اختلافي در 30 سالگي نظام به معني اختلاف آرماني است. اما مردم در 9 دي ثابت كردند كه آرمان‌هاي انقلاب براي نسل جديد هم محترم است و اين نسل تمام تلاش خود را براي دفاع از اين آرمان‌ها به كار خواهد بست.
5- 9 دي‌ پاياني بر نديدن برخي ضعف‌ها بود، ضعف رسانه‌اي‌، ضعيف عمل كردن در جذب حداكثري، سنجيده سخن نگفتن، پايان ندادن به دودستگي‌هاي انتخاباتي، جناحي ديدن مسائل ملي و ضعف‌هايي كه موجب شد تا پس از 9 دي تلاش براي برطرف كردن آنها بيشتر شود.
6- 9 دي روز بصيرت نام گرفت؛ زيرا مردم فراتر از جناح‌ها عمل كردند و عقل جمعي ايرانيان حركتي نو را در 30 سالگي انقلاب آغاز كرد كه تداوم اين حركت حماسه سياسي سال 92 و تلاش براي خلق حماسه اقتصادي است.
7- بايد از 9 دي و حوادث سال 88 درس گرفت. مهمترين عاملي كه سبب به ميدان آمدن دشمنان قسم خورده نظام و مردم شد، عامل تفرقه و دودستگي بود. مهمترين درس اين روز حفظ وحدت و پشتيباني از ولايت است.
بر اين اساس هر حركتي كه بخواهد 9 دي را عاملي براي تفرقه كند و اين روز وحدت بخش و ملي را تبديل به روزي براي تفرقه، خرمن كهنه باد دادن و قهر و كينه كند، حركتي بر خلاف منشور اساسي 9 دي‌ماه است.
9 دي اگر نقش وحدت آفرين امت در ميثاق با ولايت را هميشه داشته باشد، دلسردكننده دشمنان خواهد بود وگرنه هر تفرقه‌اي با هر نامي مطلوب دشمنان ميهن اسلامي است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com