فروشندگان آب در سطح شهر مورد تأیید ما نیستند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  136203 تاریخ انتشار:  1402-10-18 - 09:44 تعداد بازدید:  553
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان:
فروشندگان آب در سطح شهر مورد تأیید ما نیستند

اخبار


فروشندگان آب در سطح شهر همدان مورد تأیید شرکت آب وفاضلاب استان همدان نیستند و آب را از منابع نامشخص و غیر بهداشتی، حمل و به مردم می‌فروشند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در بازدید خبرنگاران از مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شهر همدان، اظهار کرد: سال گذشته، همه‌ی ما وضعیت تنش آبی را احساس کردیم. خوشبختانه عملیات آبرسانی به همدان تکمیل شد و با توجه به دستور استاندار، تمایل داریم روی کیفیت آب متمرکز شویم.

به گزارش روابط عمومی آبفای همدان، فرهاد بختیاری‌فر با بیان اینکه ۱۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب به همدان منتقل می‌شود، تصریح کرد: با انتقال آب از سد تالوار به به همدان، کسری آب جبران شد اما به دلیل اینکه منبع تأمین آب شرب نسبت به قبل متفاوت شده، شهروندان احساس می‌کنند که کیفیت آب کاهش پیدا کرده است اما هر آبی که وارد شبکه توزیع می‌شود، استانداردهای کیفی لازم را دارد و مورد تأیید آزمایشگاه ما و دانشگاه علوم پزشکی همدان است.

وی با بیان اینکه آب شرب شهر همدان مشکلی از نظر کیفیت ندارد، توضیح داد: در بالادست سد اکباتان، سنگ‌های گرانیتی وجود دارند که قابلیت حل در آب را ندارند همچنین ماسه‌های گرانیتی باعث تصفیه آب می‌شود و ناخالصی را می‌گیرد به همین دلیل کیفیت آب آن بسیار مناسب است و طعم بسیار خوب و گوارا دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: حوزه آبریز سد تالوار بسیار بزرگتر بوده و طبیعی است که املاحی داشته باشد اما وقتی این آب وارد تصفیه‌خانه می‌شود به حد استاندارد می‌رسد. آب‌های معدنی که برندهای متفاوت دارد نیز طعم یکسانی ندارند بنابراین نمی‌توان انتظار داشت تا آبی که از ۱۴۰ کیلومتر دورتر می‌آید، طعم مشابهی با سد اکباتان همدان داشته باشد.

بختیاری‌فر خاطرنشان کرد: اگر آب سد تالوار نبود ما منبع جایگزین تأمین آب نداشتیم. استاندار با جدیت دنبال تأمین منابع آبی جدید است تا مشکلی از نظر تأمین آب شرب شهر همدان نداشته باشیم.

وی با تأکید بر سلامت آب شهر همدان، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان علاوه بر تأیید استاندارد آب، کار تحقیقاتی مشترک با ما را شروع کرده تا وضعیت آب شرب که مورد اعتراض شهروندان است را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه عده‌ای از این فضا سواستفاده کردند تا شیرینی آبرسانی به همدان را به کام مردم تلخ کنند، گفت: برخی دستگاه تصفیه آب خریداری کردند و آب را به مردم می‌فروشند. هر متر مکعب آب توزیع شده توسط ما هزار تومان برای مردم هزینه دارد اما این افراد، آب را هر متر مکعب ۶۰۰ هزار تومان می‌فروشند همچنین آب را از منابع نامشخص حمل و به مردم می‌فروشند.

فرهاد بختیاری‌فر تصریح کرد: این افراد فقط سختی آب را کم می‌کنند و مردم فکر می‌کنند آب سبک‌تر است اما منبع آب آن‌ها مشکل دارد و از نظر بهداشتی مورد تأیید نیست از طرفی روش حمل، نامشخص و غیر بهداشتی است همچنین این دستگاه‌های تصفیه، آب را گندزدایی نمی‌کند. ما متولی صدور مجوز نیستیم اما این مورد چون به بهداشت عمومی و سلامت مردم آسیب می‌زند، اجازه دخالت نمی‌دهیم و پیگیر این موضوع هستیم تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

وی ادامه داد: این افراد از چاه‌هایی که مصرف کشاورزی دارد، استفاده می‌کنند در صورتیکه این منابع برای استفاده غیر شرب است. همکاران ما در آب منطقه‌ای به دنبال این چاه‌ها هستند تا نسبت به مجوز بهره‌برداری آن‌ها تجدید نظر شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان یادآوری کرد: من اطمینان می‌دهم نیازی به دستگاه تصفیه و خرید آب نیست و موضوع وجود آرسنیک و فلزات سنگین در آب، کاملا حل شده است همچنین با تکمیل تصفیه‌خانه شیخی‌جان توسط آب‌منطقه‌ای، کیفیت آب بهتر می‌شود.

بختیاری‌فر پیرامون وضعیت منابع آب در استان، اظهار کرد: با توجه به وضعیت کاهش بارندگی، تابستان سال ۱۴۰۳ با وضعیت تنش آبی در برخی روستاها و شهرها مواجه می‌شویم که در این چند سال تجربه نکردیم. با توجه به وضعیت بارش‌ها ما باید بدترین سناریو را در نظر بگیریم تا حداقل مشکلات و تنش را داشته باشیم.

وی ادامه داد: 6 شهر شامل؛ فامنین، اسدآباد، گیان، برزول، کبودراهنگ و تویسرکان و ۱۵۰ روستا در وضعیت کمبود آب قرار دارند. در همین راستا پیش‌بینی لازم را انجام دادیم تا دچار تنش آبی نشویم. منظور ما از تنش آبی این نیست که آب را به صورت مطلق نداشته باشیم بلکه منظور ما کاهش منابع آبی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان دررابطه با پروژه‌های جهاد آبرسانی استان، مطرح کرد: قرارداد اول ما در این پروژه، ۵۰۹ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی به ۱۶۰ روستا است که پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد دارد و ۸۰ روستا آماده بهره‌برداری است. در قرار داد دوم، ۲۰۰ روستا اضافه شده و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفتیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com