نقش معلم از بسته آموزشی و تدریس حذف نمی‌شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  65618 تاریخ انتشار:  1394-09-01 - 05:45 تعداد بازدید:  119
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مشاور رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کشور:
نقش معلم از بسته آموزشی و تدریس حذف نمی‌شود

اخبار

 مشاور رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کشور گفت: هرگز نباید نقش معلم از بسته آموزشی و تدریس حذف شود.
 به گزارش اداره‌ی اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش استان، سید احمد حسینی در چهارمین جشنواره درس‌پژوهی دوره ابتدایی استان همدان بابیان این که بحث پژوهش در تمام مراحل آموزشی مهم است، اظهار کرد: معتقدیم معلمان باید با یک بسته آموزشی وارد کلاس شوند.
 وی با تأکید بر این که تغییر روش تدریس موضوعی است که در حال حاضر به‌ عنوان تغییر بسته آموزش جهانی مطرح‌شده، افزود: این روش می‌گوید هر معلمی باید با بهره‌گیری از تجربه، تدریس خود را تغییر دهد و به عبارتی تغییری در نحوه و روش فعالیت آموزشی خود و تفهیم دانش‌آموزان ایجاد کند.
مشاور رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی و مدیرعامل انتشارات مدرسه با این که در کتاب تفکر پژوهش سعی شده دانش‌آموزان در کلاس به‌ صورت گروهی کار کنند، افزود: در روش درس‌پژوهی، دانش‌آموزان موضوعی را مطرح می‌کنند و پس از بررسی از سوی خود دانش‌آموزان آنها باید بتوانند موضوع را نتیجه‌گیری کنند و معلم حق نتیجه‌گیری ندارد و تنها موضوع را جمع‌بندی می‌کند.
 حسینی با بیان این که این روش باید در تمام عناوین کتاب‌های درسی آموزش‌وپرورش وارد شود، تصریح کرد: در حال حاضر حدود یک هزار عنوان کتاب درسی در مقاطع دبستان، متوسطه اول، دوم و فنی‌وحرفه‌ای وزارت آموزش‌‌وپرورش وجود دارد که این پژوهش و تفکر باید وارد همه مراحل کار شود.
وی گفت: فضایی که در ایران وجود دارد نقش مؤثر معلم است و هیچ موقع نباید نقش معلم از بسته آموزشی و تدریس حذف شود.
 ضرورت توانمندسازی روحی و رفتاری دانش‌آموزان
مدیرکل آموزش‌‌وپرورش استان همدان هم در این جشنواره گفت: آنچه باید به ‌عنوان اولویت در آموزش‌‌وپرورش دنبال شود توانمندسازی روحی و رفتاری دانش‌آموزان است که تاکنون کمتر به آن پرداخته‌شده است.
فولادوند با بیان این که از آغاز کار دولت تدبیروامید مباحث متعددی به ‌عنوان اولویت‌های وزارت آموزش‌وپرورش به‌ منظور رسیدن به کیفیت آموزشی مطلوب مطرح‌شده، افزود: 5 اولویت تقویت مدیریت آموزشگاهی، توسعه مشارکت‌های مردمی، عملیاتی کردن بودجه، تمرکززدایی و ساماندهی مطلوب نیروی انسانی مهمترین اولویت‌های آموزش‌وپرورش است.
فولادوند با اشاره به این که استفاده از تجربیات و مشارکت اولیا و نیز توان دانش‌آموزان در اداره مدرسه و پیشبرد اهداف آموزشی ضروری است، گفت: موضوع درس‌پژوهی در قوام بخشیدن به آموزش مطرح‌شده است که در آن علاوه بر رجوع به منابع و کتب درسی از تجربیات سایر همکاران فرهنگی بهره‌مند می‌شویم تا مشکلات در این حوزه حل شود.
وی با بیان این که درس‌پژوهی باید در تک‌تک کلاس‌های درسی جاری شود، تصریح کرد: این روش باید در راستای برطرف کردن مشکلات آموزشی و روحی دانش‌آموزان به کار گرفته شود.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان گفت: آنچه باید به‌عنوان اولویت در آموزش‌وپرورش دنبال شود توانمندسازی روحی و رفتاری دانش‌آموزان است؛ چراکه تاکنون کمتر به مشکلات روحی و رفتاری دانش‌آموزان پرداخته‌شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com