1403-02-031403-02-13bool(false) 70درصد مشکلات کشور از بی‌تدبیری است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  65575 تاریخ انتشار:  1394-08-30 - 05:45 تعداد بازدید:  391
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

درنشست فعالان اقتصادی ملایر مطرح شد
70درصد مشکلات کشور از بی‌تدبیری است

اخبار

 ملاير- خبرنگار همدان‌پيام: اگر قرار است اتفاقي در كشور بيفتد توسط بخش خصوصي است و انتظار اين است اين بخش تقويت شده و موانع از سر راه آن برداشته شود خوشبختانه در استان همدان تعامل خوبي ميان اتاق بازرگاني و مديريت استان وجود دارد.
رئيس اتاق بازرگاني استان همدان در نشست با فعالان اقتصادي شهرستان ملاير با بيان اين مطلب گفت: 20 تا 30 درصد مسائلي كه با ان مواجه هستيم بين‌المللي است اما 70 درصد آن بي‌تدبيري و بي‌مسئوليتي بوده كه كار بدين جا رسيده است.
علي‌اصغر زبردست در ادامه افزود: در برنامه 20 ساله‌اي كه در سال 84 تدوين شد قرار بود ظرف اين مدت به محوريت اقتصادي منطقه تبديل شويم، رشد اقتصادي كشور را به 8 درصد رسانده و نرخ بيكاري تك‌رقمي شود.
وي در ادامه با اشاره به رتبه هفدهم يا هجدهم حال حاضر كشور در منطقه و رسيدن به رشد اقتصادي 5- افزود: با اين شرايط 10 سال فرصت داريم تا به چشم‌انداز 20 ساله پيش‌بيني شده برسيم واگر قرار باشد اين اتفاق بيفتد فشار به همه و اول از همه خود دولت وارد مي‌شود و ما چاره‌اي نداريم جز اينكه دست به دست هم دهيم تا بتوانيم جبران كنيم.
رئيس اتاق بازرگاني استان خاطرنشان كرد: علي‌رغم اينكه رئيس‌جمهور و برخي وزرا علاقمند هستند كه بخش خصوصي را فعال كرده و برخي اختيارات را تفويض كنند برخي مقاومت‌ها وجود دارد كه بايد اين مقاومت‌ها را با مديريت كردن كار بشكنيم.
زبردست در ادامه با اشاره به 8 كميسيون در اتاق بازرگاني استان تشكيل شده است كه خواستار تشكيل كميسيون‌هاي لازم مانند صادرات، گردشگري و... در ملاير نيز هستيم گفت: همچنين ايجاد تشكل‌ها در شهرستان نيز پيگيري شود زيرا ملاير استعداد تشكيل چندين تشكل مانند كشمش را دارد.
وي ضمن اينكه خواستار تشكيل كميسيون‌ها و تشكل‌هاي اتاق بازرگاني در ملاير شد بيان كرد: ملاير شهر دوم استان در بخش اقتصادي است و فعالان آن بايد از نظر عضويت و صدور كارت بازرگاني مراجعه كرده و فعال باشيد.
به گفته زبردست 72 فقره كارت بازرگاني و 121 مورد گواهي مبدا در ملاير صادر شده است كه بايد فعال‌تر شود.
وي با اشاره به اينكه همدان در اتاق ايران بايد حداقل 15 كرسي داشته باشد در حالي كه هم‌اكنون به دليل عدم عضويت فعالان 4 كرسي در اختيار داريم خاطرنشان كرد: بسياري از فعالان اقتصادي حتي اطلاع ندارند كه بايد عضو اتاق شوند.
زبردست در ادامه با اشاره به تلاش براي تأسيس شركت‌هاي خدمات فني حقوقي در كشورهاي هدف مانند قاره آفريقا براي پيشتيباني كار فعالان اقتصادي گفت: قاره‌اي مانند آفريقا در بحث خدمات فني و مهندسي و معدن جاي كار بسيار دارد. در بحث كشت‌هاي فرا سرزميني 100 هزار هكتار توافق كرديم در بحث معدن طلا نيز بايد پايگاه‌ها را در انجا محكم كنيم.
وي با اشاره به اينكه در برندسازي خوب عمل نكرديم و در بسته‌بندي مشكل داريم گفت: كيفيت محصول را بالا برديم اما در برند سازي صفريم كه بايد در اين خصوص كار كنيم.
 منطقه ويژه اقتصادي ملاير حمايت شود
رئيس اتاق بازرگاني ملاير هم با بيان اينكه اتاق بازرگاني صرفاً در مراكز استان‌ها تشكيل مي‌شود گفت: اما در بعضي شهرستان‌هاي داراي شرايط ويژه نيز تحت عنوان نمايندگي ايجاد مي‌شود كه در ملاير اين نمايندگي از سال 87 تأسيس شده است.
عليمردان روح‌بخش در ادامه به فعاليت‌هاي اتاق بازرگاني شهرستان اشاره كرد و افزود: نخستين فعاليتي كه در اين دوره اتاق بازرگاني مد نظر است تأكيد بر پذيرش و عضويت بيشتر اعضا براي ارتقا جايگاه اتاق در استان بوده است.
وي دومين فعاليت را ايجاد تشكل‌هاي قانوني عنوان كرد و افزود: به دنبال ايجاد اين تشكل‌ها از جمله مبل و منبت، فرش دستباف و... در شهرستان هستيم.
روح بخش در ادامه به تشكيل چهار كميته "صنعت، معدن سرمايه‌گذاري"، "كشاورزي، آب، منابع طبيعي ومحيط زيست"، "گردشگري و تشكل‌ها" و "تجارت و بازرگاني" در ملاير اشاره كرد.
وي افزود: در زمينه پيگيري بحث آموزش نيز اتاق بازرگاني استان 84 دوره را در براي امسال پيش‌بيني كرده است.
روح‌بخش خواستار ورود سرمايه‌گذار براي رونق منطقه ويژه اقتصادي ملاير شد و گفت: منطقه ويژه اقتصادي ملاير تصويب شده ولي به علت پيش نيامدن سرمايه‌گذار هنوز اجرايي نشده است كه خواستار سرمايه‌گذاري براي رونق اين منطقه هستيم.
وي با اشاره به ظرفيت‌هاي بسيار خوبي چون باغداري، دام، طيور صنايع دستي و معادن در ملاير خواستار ايجاد پنجره واحد براي شهرستان شد و افزود: گمرك ملاير از نظر محليت و امكانات نياز به حمايت در شهرستان دارد تا تقويت شود.
كمترين ارزش را براي نيروي كار قائل هستيم
معاون سياسي اجتماعي فرمانداري ملاير هم با بيان اينكه ملاير در محورهاي مختلف منابع بكر و قوي دارد گفت: اما براي اين منابع و منابعي ديگر چون معادن، انگور، آجر، منبت و... در توليد و صادرات برنامه‌ريزي به روز انجام نشده است.
محمدقاسم عبدلي افزود: در حال حاضر بازار بكر و دست ‌نخورده عراق را در كنار خود داريم كه فرصت خوبي است.
وي با بيان اينكه يكي از اشكالات ما در حوزه توليد اين است كه كمترين ارزش را براي نيروي كار قائل مي‌شويم، گفت: در حالي كه تمام سرمايه‌هاي دنيا با سرانگشت كارگران ارزش‌افزوده پيدا مي‌كند
عبدلي در ادامه خاطرنشان كرد: در حوزه توليدات نواقصي داريم كه بايد به سمت رفع آنها پيش رويم و دو محوري كه مي‌توانند به دو سنگر در برابر اين تهديد دشمن تبديل شود سرمايه پاك و خدمت پاك است.
وي يادآور شد: نشانه‌هاي سرمايه پاك اين است كه قانون‌مدار بوده و از نقطه شروع تا پايان سرمايه‌گذاري برنامه علمي داشته باشيم.
وي دلالي، رانت، فرار از پرداخت حقوق دولتي و... را نشانه‌هاي سرمايه ناپاك دانست و گفت: پايه نظام مقدس جمهوري اسلامي ديني است و به سرمايه پاك و سالم احتياج دارد، سرمايه ناپاك نمي‌تواند خدمتي به نظام كند و قطب مخالف ارزش‌هاي نظام است.
عبدلي تأكيد كرد: در آستانه انتخابات قرار داريم و بحث ورود پول‌هاي ناسالم در انتخابات جدي است نتيجه اين اتفاق دفاع از سرمايه‌هاي ناسالم در اقتصاد كشور مي‌شود، اقتصاد ما زماني پويا مي‌شود كه نمايندگان قانون‌هايي وضع كنند كه گره‌هاي اقتصادي را به درستي حل كند و مدافع سرمايه پاك باشند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com