1403-01-311403-02-10bool(false) رای استان به رقیب روحانی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  77403 تاریخ انتشار:  1396-02-31 - 05:45 تعداد بازدید:  1031
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مردم همدان میل به تغییر داشتند
رای استان به رقیب روحانی

اخبار

با پایان روز رای گیری آمار نیمه رسمی نتایج دو انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا در استان همدان منتشر شد. نتایجی که البته از حوزه ریاست جمهوری آغاز شد که نشان از پیشتازی سید ابراهیم رئیسی از حسن روحانی داشت تا همدان در مجموع از جمله استانهایی باشد که انتخاب اولشان روحانی نباشد.
همان طور که نظرسنجی مشارکت 72درصدی همدان پیام در روزنامه چهارشنبه گذشته پیش بینی کرده بود. از دل مشارکت 4/73 درصدی همدانی ها در انتخابات 96 ، حجت‌الاسلام رئيسي 79/50 درصد آرا را از آن خود كرد. از مجموع کل آرا در استان حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی با کسب 483 هزار و 285 رأی و حجت‌الاسلام حسن روحانی با کسب 418 هزار و 256 رأی به ترتیب در استان همدان بیشترین آرا را به خود اختصاص دادند. در نتیجه این انتخابات، حجت‌الاسلام رئیسی 41/53 درصد و حجت‌الاسلام روحانی 39/45 درصد آرای استان همدان را به خود اختصاص دادند.
 پیام نارضایتی مردم از عملکرد دولت در استان
کسب این نتیجه برای حسن روحانی به عنوان کاندیدای پیروز در حالی بود که وی سال 92 از بیش از 50 درصد آراء ریاست جمهوری را از مردم همدان ازآن خود کرده بود و انتخاب نخست همدانی ها بود.
بنا بر اعلام خبرگزاری ها و منابع خبری، این فقط مرکز استان بوده که رای بالاتری از رقیب به حسن روحانی داده است. در این آمار بهاری ها با 62 درصد، رزن 54 درصد، نهاوند 51 درصد، ملایر 49 درصد، اسدآباد 47 درصد، تویسرکان 48 درصد ، فامنین 53 درصد انتخاب نخست شان ابراهیم رئیسی بوده و تنها در همدان بوده که رئیس جمهور دوازدهم توانسته آرای بیشتری کسب کند.
کسب این نتیجه از استان همدان برای رئیس جمهور مستقر حاوی پیام ها و نکاتی است که درشت ترین آن اعلام نارضایتی مردم شهرستانهای استان از عملکرد نمایندگان این دولت در حوزه های خود است. نقدی که در چهارسال گذشته بارها از زبان رسانه های حتی حامی دولت نیز گوشزد شد اما کمتر شنیده شد. روحانی حتی در شهرستانهایی که احتمال اقبال بیشتری به وی می رفت مانند نهاوندملایر و اسدآباد هم نتوانست رای غالب را اخذ کند که بی شک وی باید به این نتایج برای عملکرد بهتر و رفع نقایص در چهار ساله دوم بیشتر توجه کند. رای به رقیب روحانی درهمدان از سوی دیگر نشان دهنده جدی بودن دغدغه های اقتصادی و معیشتی مردم نجیب استان و اعتماد آنها به وعده هایی بود که رئیسی در ایام تبلیغات می‌داد.
در سوی دیگر مردم شهرهاو روستاها استان رقم زننده شوراهای جدید استان بودند که بنا بر خبرهای واصله از شمارش‌ نهایی آراء، شورای شهر پایتخت استان با تغییری چشمگیر در خود روبه رو بوده است. بنابر این آمار از 15 عضو شورای چهارم شهر همدان تنها شش نفر توانستند مجددا اقبال مردم را داشته باشند. رقم خوردن این نتیجه با توجه به ارزیابی هایی که از عملکرد شورای چهارم همدان شنیده می شد و میزان اقبال مردم دور از انتظار نبود.
 شگفتی در انتخابات شورای شهر همدان
در این لیست از شورای چهارمی ها نام حسین قراباغی، نرگس نوراله زاده، کامران گردان ، ابراهیم مولوی، علی رحیمی فرو رضا میرزایی دیده می شود و از تیم شهرداری تنها این مسعود عسگریان بود که توانست به شورای پنجم شهر همدان راه بیابد. در این بین راهیابی چهره های جوانی همچون حمید بادامی و داریوش نوشادبه جمع شورا امیدوار کننده بوده و افزون بر آن حضور سه بانو در شورای پنجم قابل توجه بوده که غیر قابل انتظار بود. مریم روانبخش، نرگس نوراله زاده و رضوان سلماسی سه بانوی راه یافته به شورای پنجم همدان هستند. اما شگفتی انتخابات شورای پنجم شهر همدان را باید صدر نشینی چهره جوانی بنام حمیدبادامی نجات دانست. او با پیشی گرفتن از رقبای شناخته شده و صاحب اعتباری مانند رضا میرزایی و دیگر اعضای شورا توانست به عنوان نفر نخست و از توابع خطه مهربان شهرستان کبودراهنگ به شورای شهر همدان راه یابد که پدیده این انتخابات به حساب می آید.علی فتحی و امید کاووسی دیگر اعضای راه پیدا کرده به شورای شهر همدان بوده اند.در دیگر شهرهای استان نیز شوراهای شهر با تغییرات قابل توجهی روبه‌رو بوده اند که حاکی از میل مردم به تغییر و افزایش کارایی شوراها در استان بوده است. بنا بر اعلام خبرگزاری ها و منابع خبری، در ملایر جلیل کولیوند، عباس جوکار، حسین‌احمدی، احمد هاشمی ، اکبر هاشمی ، رضا زهره‌وند و علی سبزینی به عنوان هفت نفر اصلی برگزیده شدند.  در اسدآباد حسن کرمی، حمدا... مرادی، یزدان سبزه ای، حسین رستمی، سیدعلی موسوی، خدمت زیوری و حسین شیری توانستند به شورای پنجم این شهر راه پیدا کنند. در این انتخابات قرار گیری دو تن از کاندیداهای بانو «ژیلا عسگری و فاطمه نظری» در لیست علی البدل ها حائز اهمیت است.  در کبودراهنگ هم محمد رهگشا، علی بهرامی، غلامرضا قلی، وحید ربیعی، محسن صفری به عنوان اعضای اصلی و موسی عابدی، رحیم ملکی، محمد ضیایی و سعید خسروی به عنوان علی البدل انتخاب شدند.
در نهاوند امید جلالوند، صفی اله خرم آبادی، عبدالوحید خزایی، عبدالعلی ملکی، مسعود رضی، محمد صامد جهانیان و منصور صالح به شورای شهر راه یافتند. شورای نهاوند از جمله شوراهایی بود که با چالش ها و اختلافات دست و پنجه نرم می کرد.
در رزن محمد افشار، سعید محرابی دلجو، حجت علیخانی ، مصطفی مددی ، سید علی اکبر موسوی اعضای اصلی و مهدی سلطانی کمال ، زهره شیرخانی خرم علی البدل انتخاب شدند.
در شهر بهار یدا... ادیب، حسین فیض الهی ، علی عطایی، سعید غفاری نوین، و حمیدرضا شیری توانستند به شورای شهر راه پیدا کنند.
در تویسرکان باقری، پیری، میرزاجانی ، عبدی ، شاهرخی ، شاه محمدی و حمیدیان بودند که به شورای شهر راه یافتند. گفتنی است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com