اخبار کوتاه 2533 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  66613 تاریخ انتشار:  1394-10-09 - 05:45 تعداد بازدید:  170
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه 2533

اخبار

مانور لحظه صفر در تویسرکان برگزار شد
  همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی مانور لحظه صفر با حضور نیروهای امدادی هلال احمر مانور لحظه صفر در تویسرکان برگزار شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تویسرکان هدف از برگزاری این مانور را ارزیابی آمادگی نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر عنوان کرد و گفت: این مانور بدون اطلاع نیروی‌های امدادی به صورت غافلگیرانه در روستای سنگ‌سفید با حضور 3 اکیپ امدادی انجام شد که نخستين تیم امدادی پس از اطلاع، پس از 14 دقیقه و دو تیم دیگر پس از 24دقیقه در محل حاضر شدند. به گزارش تسنیم، رحمت‌ا... الوندی با تأکید بر اینکه این مانور شامل 3 مرحله حضور، اقدامات لازم برای مجروحان فرضی و اسکان است، بیان کرد: برگزاری مانورها، آمادگی نیروی‌های امدادی را در زمان بروز حوادث بالا برده و به نسبت، کاهش خسارات از بلایای طبیعی را به دنبال دارد. وی تشکیل تیم‌های امدادی در روستاها را ضروری دانست و افزود: حضور تیم‌های امدادی از خود اهالی روستا می‌تواند در زمان بحران تلفات جانی و مالی را کاهش دهد. الوندي با اشاره به اقدامات انجام گرفته در جمعیت هلال احمر شهرستان در طول امسال گفت: 2 دوره آموزش همگانی در سطوح مختلف برای دانش‌آموزان، اولیا و مربیان برگزار شد و حدود 30 دوره مقدماتی، عمومی و 2 دوره تکمیلی، 5 دوره تخصصی پیش بیمارستانی، اسکان، جاده و بازآموزی جاده‌ای و 20 دوره در کانون‌های مدارس به عنوان طرح دادرس (دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت) نیز انجام شده است. رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تویسرکان از برگزاری همایش ایدز، کارگاه خلاقیت در دانشگاه‌ها و آموزش 6 دوره در دانشگاه‌های آزاد و پیام نور در طول امسال سخن گفت و افزود: 20 دوره اطفای حریق، 20 مانور تخلیه اضطراری در مدارس، 2 دوره مانور مجهز در هنرستان‌های شهرستان، مانور امداد و نجات در جایگاه‌های سوخت با هماهنگی مدیریت سوخت شهرستان، مانور در جاده با هماهنگی راهور نیز برگزار شد.

 

 

 

مدیرکل منابع‌طبیعی استان:
آبخیزداری مهمترین راهکار مهار بحران کم‌آبی است
 همدان یکی از 7 استان در بحران آب کشور است كه عملیات آبخیزداری مهمترین راهکارهای مهار بحران کم‌آبی در آن محسوب می‌شود.
مدیرکل منابع‌طبیعی استان همدان در گفت‌وگو با ایرنا به نقش آبخیزداری در مدیریت بحران آب اشاره کرد و گفت: آبخیزداری یکی از جدیدترین شیوه‌های حفاظت آب و خاک و مهار سیلاب‌هاست.
به گفته محمدرضا همتی، آبخیزداری علاوه بر مهار و کنترل سیلاب‌ها، نقش بسیار مؤثری برای افزایش تولید غذا دارد که امروز با کمک آبخیزداری می‌توان با همان منابع محدود و با مدیریت درست، بهینه و بازنگری در شیوه‌های پیشین و جایگزینی با راه‌های نو، به تولید مواد غذایی بیشتر و بهتری همت گماشت.
وی بيان کرد: این روش به عنوان مدیریت علمی، ضمن توجه به مسائل اقتصادی اجتماعی، حفظ منابع آب و خاک در حوزه‌های آبخیزداری، از علوم و تجربیات مختلف بهره‌گیری می‌کند، بدون آنکه نقش مردم از نظر دور بماند.
همتی با انتقاد از بی‌توجهی به مسأله آبخیزداری در استان همدان بيان کرد: در اجرای طرح‌های رفع بحران کم‌آبی در استان به مبحث آبخیزداری توجهی نشده است.
وی با بیان اینکه یک میلیون هکتار از اراضی استان نیازمند اجرای طرح آبخیزداری است، ادامه داد: در 20 سال گذشته فقط 200 هزار هکتار از اراضی طرح آبخیزداری انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی همدان افزود: در دو دهه گذشته شش هزار هکتار بیابان در دشت قهاوند همدان وجود داشت که این رقم در شش سال گذشته به علت شوری خاک و کاهش پوشش گیاهی به 65 هزار هکتار رسیده است.
همتی اظهار کرد: در حالی که استان همدان در منطقه‌ای سردسیر و کوهستانی قرار دارد، توسعه بیابان در این استان موید مواجه شدن همدان با پدیده بیابان‌زایی است.
وی با بيان اینکه این روند نامعقول برای این استان پذیرفتنی نیست، گفت: وضعیت بیابانی شدن مراتع استان همدان زنگ خطر و هشداری جدی برای مسئولان است.

 

 

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان تأکید کرد
9 دی آئینه عبرت آیندگان است
 مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: یادآوری مناسبت‌هایی همچون حماسه 9 دی موجب عبرت‌آموزی، بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی می‌شود که یکی از راه‌های سد نفوذ دشمن به نظام است.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی دشتکی در گفت‌وگو با ایسنا رمز ماندگاری حماسه 9 دی را حضور مخلصانه مردم در صحنه دانست و اظهار کرد: حضور خودجوش مردم در حماسه 9 دی برای دفاع از اصول و ارزش‌های الهی بوده است. وی با بیان اینکه حماسه 9 دی یک حرکت خودجوش بوده و از پیش تعیین نشده بود، افزود: لزوم یادآوری هر ساله این حماسه از آن روست که برای نسل‌های آینده آینه عبرت باشد و مردم آینده از این حرکت الهی الگو بگیرند. وی تصریح کرد: یادآوری مناسبت‌هایی همچون حماسه 9 دی موجب عبرت‌آموزی، بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی می‌شود که یکی از راه‌های سد نفوذ دشمن به نظام است. دشتکی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران برگرفته از قرآن و عترت است، بیان کرد: مردم خواهان این اصول و ارزش‌های الهی هستند و حکومت پاسدار این اصول و ارزش‌هاست و مردم نیز بر حفظ این اصول نظارت جدی دارند. دشتکی حضور همیشگی مردم در صحنه را سرمایه عظیم جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: پیام این حضور به همگان این است که مردم ایران هیچگاه از اصول و ارزش‌های خود دست نمی‌کشد. وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور در برخی صحنه‌ها اهداف بین‌المللی دارد که شاخص علاقمندی مردم نسبت به اصول و ارزش‌ها را نشان می‌دهد و مسئولان باید نسبت به این امر احترام قائل شوند.




پوشاک و لوازم آرایش در صدر کالای قاچاق
 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با بیان اینکه پوشاک و لوازم آرایش بیشترین حجم کالای قاچاق در استان است، اظهار کرد: رسیدگی سریع و قاطع به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز جزو برنامه‌های تدوین‌شده تعزیرات حکومتی است.
علیرضا حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسناتصریح کرد: از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه امسال 382 فقره پرونده قاچاق به ارزش 183 میلیارد و 202 میلیون ریال وارد تعزیرات شده که تاکنون به 90 درصد این پرونده‌ها رسیدگی و مختومه شده است. وی از جریمه بیش از 41 میلیارد و 913 میلیون و 758 هزار ریال یک قاچاقچی در سال‌جاری در استان خبر داد و افزود: علاوه بر ضبط کالا، جریمه دریافتی از این قاچاقچیان به خزانه دولت واریز می‌شود.




هوای همدان هنوز سالم است
 مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان همدان گفته با وجود اینکه هوای همدان با تشدید آلودگی مواجه بوده است اما هنوز در شرایط سالم قرار دارد. محمدرضا محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از صبح روز 7 دی میزان آلودگی هوای همدان از 28 تا 85 PSI در نوسان بوده است. وی با بیان اینکه حداکثر آلودگی در همدان 85 PSI بوده و در حال حاضر 28 PSI است، تصریح کرد: شاخص کیفیت هوا از 100-130 PSIناسالم برای گروه‌های حساس به شمار می‌رود و بین 130 تا 150 ناسالم برای عموم افراد و بیش از 150 نیز وضعیت خطرناک از نظر آلودگی به شمار می‌رود.
محمدی وزش باد در تنظیم هوا را مفید دانست و گفت: وزش باد یا نسیم ملایم در شرایط وجود آلودگی می‌تواند تا حدی در کاهش میزان آلودگی مؤثر واقع شود.



برگزاری مسابقه تفسیر به مناسبت میلاد پیامبر(ص)
  مسابقه بزرگ تفسیر سوره مبارکه نور به مناسبت میلاد پیامبر(ص) در شهر نهاوند برگزار مي‌شود.
رئیس کمیسیون شورای اسلامی شهر نهاوند در نشست اين كميسيون از برگزاری مسابقه بزرگ تفسیر سوره مبارکه نور خبر داد و گفت: اقدام سرگروه‌های صالحین حوزه شهیدان به جمع‌آوری نظرات و ایده‌های نو براي توسعه پایدار همه جانبه شهر، آشنایی مردم با سبک زندگی اسلامی و آموزه‌های دینی، آموزش شهروندی در حوزه تفکیک زباله و پسماند و... از جمله مصوبات این کمیسیون است.
صفی‌ا... خرم‌آبادی از تعامل دو سویه بین سرگروه‌های صالحین و کمیسیون فرهنگی شورا خبر داد و گفت: عمود خیمه هر شهر مجموعه اعتقادات و نظام‌های ارزشی شهروندان آن شهر است و تا زمانی که اعتقادات و اخلاقیات شهروندان در مسیر تعالی پیش رود، این عمود خیمه فرو نمی‌ریزد.

 

 

 

در راستای ایمنی در برابر زلزله صورت گرفت
تهیه مجموعه پهنه‌بندی خطر در استان همدان
 برای ایمنی در برابر زلزله، پهنه‌بندی خطر استان مشخص شده است. معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همدان با بیان این مطلب به فارس گفت: باید مشخص شود که استان در کدام مناطق آسیب‌پذیرتر است، هر جا که گسل زلزله باشد تخریب نیز سریع‌تر انجام می‌شود؛ چراکه هیچ دفاعی در مقابل زلزله در زمان محدود نمیتوان انجام داد.
حسین اشرفی در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ایمنی در برابر زلزله یک فرایند گسترده دارد، اظهار کرد: موج اولی که زلزله ایجاد میکند با موج دوم که تخریب را انجام میدهد فقط 4 ثانیه فاصله دارد. وی با اشاره به اینکه در زمان زلزله فقط 4 ثانیه برای بروز عکس‌‌العمل و واکنش وجود دارد و فرصت محدود است، بیان کرد: در این زمان محدود فقط می‌توان پناه‌گیری مختصری انجام داد. اشرفی با تأکید بر اینکه باید زیرساختها را در برابر زلزله قوی کرد، افزود: باید زیرساخت‌های ایمن ایجاد کرد و نقشه شهرها را با شهرسازی علمی و کاربردی انجام داد. وی با بیان اینکه زمین زنده است و واکنش طبیعی خود از جمله سیل، زلزله، طوفان، بارندگی و... را نشان می‌دهد، ادامه داد: اگر زیرساختهای شهر به خوبی ساخته نشود بلایای طبیعی باعث از بین رفتن زیرساختها و سرمایه‌های ملی میشود. معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر استان همدان با تأکید بر اینکه بعد از ایجاد زیرساختهای مناسب باید آموزش را مدنظر قرار دارد تا شهروندان نقش خود در برابر زلزله را بشناسند، بیان کرد: باید مشخص شود هر شهروند در زمان زلزله چه وظیفه‌ای دارد. وی آموزش را کلیدی برای داشتن جامعه ایمن دانست و با بیان اینکه آموزش به فرد یاد میدهد اگر در زمان زلزله زنده ماند چه کاری برای خود و دیگران انجام دهد، افزود: هلال‌احمر مسئول آموزش همگانی است. اشرفی با بیان اینکه مردم باید آموزشهای مورد نیاز در خصوص ایمن زندگی کردن را جدی بگیرند، ادامه داد: همه باید آموزش داده شوند و هیچکس از دایره آموزش نباید کنار گذاشته شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com