1403-02-031403-02-13bool(false) اخبار کوتاه اقتصادی 2253 همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  54783 تاریخ انتشار:  1393-10-13 - 05:45 تعداد بازدید:  174
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اخبار کوتاه اقتصادی 2253

اقتصادی

بازار سهام منتظر روشن شدن برخی ابهامات
 بازار سرمايه منتظر روشن شدن جزئیات بودجه، اثرات کاهش قیمت نفت، نرخ سود سپرده بانکی، نرخ عوارض مالکانه معادن و عملکرد شرکت‌ها است.
یک کارشناس ارشد بازار سرمایه درباره شرایط فعلی بازار گفت: اکثر مدیریت شرکت‌ها و سهامداران حقوقی در اینکه قیمت‌ها در حال حاضر به قیمت‌های ارزنده‌ای رسیده، نه تنها شکی ندارند، بلکه معتقدند هم اکنون فرصت خوبی برای سرمایه گذاری است و در صورتی که منابعی در اختیار داشته باشند صرف خرید سهام می‌کنند، چون برایشان مقرون به صرفه است و در این قیمت‌ها فروشنده نیستند.
به گزارش ایسنا، مصطفی امید قائمی، با بیان مطلب فوق گفت: بازار منتظر است که این اطلاعات کامل شفاف شود، البته کاهش قیمت نفت بر کلیت بازار و شرکت‌ها اثرات فوری ندارد. اما از آنجایی که یک فاصله زمانی بین اثرگذاری کاهش قیمت نفت بر برخی محصولات پتروشیمی وجود دارد، این استنباط می‌شود که چون کاهش قیمت محصولات پتروشیمی نسبت به کاهش قیمت نفت کمتر است، این موضوع در مجموع به نفع بازار و مشخصاً شرکت‌های پتروشیمی که از مواد اولیه نفت استفاده می‌کنند، تمام می‌شود در نتیجه سود شرکت‌ها در مجامع افزایش پیدا می‌کند. پس هر چه سریع‌تر شفافیت لازم صورت بگیرد، برای بازار بهتر است.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه تصریح کرد: بازار نیاز به رفع ابهام دارد. خیلی از شرکت‌ها هم اکنون با کاهش فروش محصولات روبه رو شدند و از آنجایی که چشم انداز کاهش قیمتی وجود دارد، بازار اقدام به خرید محصولات نمی‌کند و بدین ترتیب شرکت‌ها هم با کاهش فروش و هم با کاهش قیمت فروش مواجه هستند.
امید قائمی، اظهار کرد: وجود همین ابهامات به عاملی تبدیل شده که خرید‌و‌فروش در بازار سرمایه با احتیاط بیشتری انجام شود.

مالیات واحدهای تولیدی به صورت منطقی وضع شود
 تحقق درآمد مالیاتی در وضعیت رکود واحدهای تولیدی دشوار است و مالیات این واحدها باید منطقی باشد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان همدان، با تأكيد بر اینکه امور مالیاتی همدان به دنبال وصول مالیات معوق از بدهکاران باشد،گفت: واحدهای تولیدی برای پرداخت مالیات مصوب امسال نیز با مشکل روبه‎رو بودند.
حمیدرضا متین، در گفت‌و‎گو با تسنیم با اشاره به اینکه چندین مورد در واحد تولیدی مشمول مالیات نمی‌شدند ولی برای آنها مالیات وضع شده است، گفت: برای 6 واحد تولیدی استان همدان مالیات وضع و پس از بررسی‌ها مشخص شده که میزان کمتری مالیات شامل این واحدها می‎شود.
وی با تأکید بر اینکه امور مالیاتی به دنبال وصول مالیات معوق از بدهکاران فراری باشد، گفت: واحدهای تولیدی به دنبال فرار مالیاتی نیستند، بلکه انتظار دارند به صورت منطقی برای آنها مالیات وضع شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه در لایحه بودجه سال آینده برای همدان 484 میلیارد تومان درآمد در نظرگرفته شده است، افزود: از این میزان 85 درصد را درآمد مالیاتی تشکیل می‎دهد.
وی درباره تحقق این میزان درآمد مالیاتی گفت: تحقق و وصول درآمد مالیاتی در استان همدان بیشتر از واحدهای تولیدی و اصناف صورت می‎گیرد، زیرا بخش کشاورزی که بافت عمده استان همدان را تشکیل می‎دهد، معاف از مالیات است.
متین، با اشاره به دشواری تحقق این میزان درآمد مالیاتی در سال آینده عنوان کرد: وصول این میزان درآمد مالیاتی از واحدهای تولیدی در سال آینده ممکن است تنش‎هایی را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی در سال‎های اخیر با رکود روبه‎رو بودند، گفت: از اواخر سال گذشته نسبت به فعال کردن واحدهای تولیدی استان همدان اقدام شده و آنها هنوز به عرصه تولید برنگشته‎ و از رکود به طور کامل خارج نشده‌اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان، با تأکید بر اینکه در ایام رکود نباید شاهد چنین اتفاقاتی باشیم، بیان کرد: با توجه به اینکه سیاست‎های دولت خروج از رکود و افزایش اشتغالزایی است باید به واحدهای تولیدی در زمینه‌های مختلف کمک شود.

32 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان
 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: امسال 32 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان انجام شده است.
حمیدنظر پور بیان کرد: 471 واحد مرغداری در استان همدان فعال است که در چهار دوره جوجه‌ریزی درامسال 32 میلیون قطعه جوجه تولید کرده‌اند.
وی در گفت‌و‌گو با ایرنا، ظرفیت هر دوره جوجه‌ریزی در مراکز مرغداری استان را هشت میلیون قطعه عنوان کرد و گفت: سالانه چهار دوره فعالیت جوجه‌ریزی در این مراکز انجام می‌شود که امکان ارتقای آن به هشت دوره در مراکز مرغداری استان همدان وجود دارد.
وی تعداد جوجه‌ریزی‌های تخم گذار در استان همدان را در مدت زمان 9 ماهه امسال یک میلیون و 535 هزار قطعه عنوان کرد و افزود: از تعداد 471 واحد مرغداری 41 مورد واحد تولید مرغ تخم گذار است.
وی گفت: مدت عمر مرغ های تخم گذار یک ساله است که پس از طی دوره، مجدداً جوجه‌ریزی انجام می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، اظهار کرد: سالانه حدود 21 هزار تن تخم‌مرغ از واحد‌های مرغداری استان همدان تولید می‌شود که از نظر کیفیت بسیار مرغوب هستند.
وی از بازدید و نظارت و مراقبت مرغداری ‌های استان همدان تحت نظارت سازمان دامپزشکی خبر داد و گفت: واحد‌های مرغداری به صورت مرتب در مقابل بیماری‌هایی مانند آنفولانزای حاد طیور واکسینه می‌شوند.

کمبود مسکن در سال‌های آینده اتفاق می‌افتد
 در حال حاضر تولید مسکن در کلان‌شهرها فقط به دلیل فروش اتفاق می‌افتد و ادامه این روند در سال‌های آینده در بازار مسکن قطعاً تأثیرگذار خواهد بود، به گونه‌ای که شاهد کمبود شدید دراین حوزه خواهیم بود.  احمدرضا سرحدی، کارشناس اقتصاد مسکن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کاهش صدور پروانه‌های ساختمانی اظهار کرد: آمارها به ما نشان می‌دهد با کاهش 40 درصدی پروانه‌های ساختمانی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: این روند در چند سال آینده بر بازار مسکن قطعاً تأثیرگذار خواهد بود، به‌گونه‌ای که شاهد کمبود شدید دراین حوزه و هجوم به سمت بازار مسکن خواهیم بود.


مردم پول نداشتند نان هم نمی‌خریدند
 سرانه مصرف لبنیات در کشور ما نسبت به میانگین جهانی که 160 کیلوگرم و میزان استاندارد آن که 300 کیلوگرم است، بسیار کم و در حدود 100 کیلوگرم عنوان می‌شود که با توجه به آن که مقداری از این میزان نیز صادر می‌شود، مصرف سرانه لبنیات در کشورمان 89 کیلوگرم است. سید احمد مقدسی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با مهر، در اين خصوص با انتقاد از کسانی‌که بحث کاهش مصرف و قدرت خرید مردم را بیان می‌کنند، گفت: اگر مردم توان خرید نداشتند نان هم نمی‌خریدند.  اگر مردم لبنیات مصرف نکنند، بیمار می‌شوند و چند برابر قیمت آن باید صرف هزینه‌های درمان خود کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com