اشتغال مولد در چالش رکود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  72867 تاریخ انتشار:  1395-05-25 - 05:45 تعداد بازدید:  336
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اشتغال مولد در چالش رکود

اقتصادی

 مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه کمبود نقدینگی و رکود مهمترین چالش صنایع تبدیلی است، گفت: در سال 95 هیچ ‌یک از واحدهای صنایع ‌تبدیلی استان تعطیل نشده است.
محمدرضا شهسواری، با اشاره به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان، افزود: 42 واحد تولیدی بخش کشاورزی که از سال‌های گذشته تعطیل و نیمه‌ فعال بودند، در ستاد تسهیل استان بررسی شده است.
وی مهمترین چالش صنایع تبدیلی را کمبود نقدینگی و رکود حاکم بر بازار دانست و به ایسنا گفت: کمبود نقدینگی و رکود حاکم بر بازار باعث شده فعالیت واحدهای تولیدی به طور چشمگیری کاهش یابد.
شهسواری افزود: بیشتر این واحدها با استفاده از تسهیلات بانکی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که در حال حاضر اقساط آنها سررسید شده و فشار مضاعفی بر این واحدها وارد شده است.
وی با تأکید بر اینکه تحریم‌ها باعث شده بازارهای صادراتی ما با مشکل مواجه شود، بیان کرد: بحران‌های خارجی و تحریم باعث شده بازارهای صادراتی با مشکل مواجه شوند و صادرات استان به طور چشمگیری کاهش یابد که امیدواریم در آینده با توافقات صورت گرفته صادرات نیز رونق بگیرد.
 بیش از 90 درصد واحدهای صنعتی استان در زمره صنایع کوچک است
مدیرصنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه بر اساس ادبیات صنعتی کشور و تعاریف ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت صنایع کوچک به واحدهای صنعتی با اشتغال کمتر از ۵۰ نفر گفته می‌شود، بیان کرد: به این ترتیب بیش از 90 درصد از واحدهای صنعتی کشور را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند که در استان همدان نیز به تبع کشور بیشتر واحدهای صنعتی در زمره صنایع کوچک طبقه‌بندی می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه بخش اعظم صنایع کوچک استان همدان را واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی تشکیل می‌دهند، افزود: این واحدها متناسب با پتانسیل‌ها و توانمندی‌های کشاورزی و منطقه‌ای در نقاط مستعد احداث و راه‌اندازی شده‌اند.
مدیرصنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان با تأکید بر اهمیت صنایع کوچک تبدیلی کشاورزی در اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: ایجاد ارزش‌افزوده برای محصولات کشاورزی و کمک به اقتصادی کردن فعالیت‌های کشاورزی، کمک به کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و استفاده حداکثری از این محصولات از طریق فرآوری سریع آنها و ایجاد شرایط نگهداری مناسب، ایجاد بازار عمده و مطمئن برای محصولات کشاورزی و کاهش ریسک فعالیت‌های کشاورزی و ایجاد اشتغال مولد در امتداد فعالیت‌های کشاورزی و ایجاد شرایط مناسب برای صادرات محصولات کشاورزی به بازارهای بین‌المللی از مزایای صنایع کوچک تبدیلی است.
 ظرفیت جذب بیش از 4 میلیون تن محصول خام کشاورزی در صنایع تبدیلی استان
شهسواری گفت: در استان همدان مجموعاً ۳۹۶ واحد صنایع کوچک تبدیلی کشاورزی دارای پروانه بهره‌برداری هستند که ۲۳۰ واحد از سازمان جهاد کشاورزی و ۱۶۶ واحد از سازمان صنعت، معدن و تجارت پروانه اخذ کرده‌اند که مجموعاً ظرفیت جذب حدود 4 میلیون و200 هزار تن محصول خام کشاورزی را دارا هستند.
مدیرصنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان افزود: همچنین ۲۵۷ کارگاه کوچک در قالب مشاغل خانگی در سطح استان به فرآوری محصولات کشاورزی می‌پردازند.
وی واحدهای تولید فرآورده‌های لبنی، واحدهای شست‌وشو و بسته‌بندی کشمش، واحدهای تولید آرد، واحدهای تولید خوراک دام و طیور، تولید رب گوجه فرنگی، کشتارگاه‌های دام و طیور، تولید محصولات کنسرو، واحدهای تولید انواع ترشی و شوری، واحد تولید قند از چغندر، یک واحد فراوری سیب زمینی، بسته‌بندی محصولات کشاورزی و واحد تولید محصولات گوشتی عمده‌ترین صنایع تبدیلی کشاورزی استان دانست.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com