تدوین استاندارد برای سفال لالجین همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62050 تاریخ انتشار:  1394-05-31 - 05:45 تعداد بازدید:  1883
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تدوین استاندارد برای سفال لالجین

اقتصادی

 معاون استانداردسازی و آموزش استاندارد همدان با بیان اینکه استاندارد ملی سفال لالجین در دست تدوین است، گفت: تدوین استاندارد ملی صنایع‌دستی در مجامع بین‌المللی مشهود است.
محمد هاشمي افزود: از فواید تدوین استاندارد در صنایع‌دستی می‌توان به کسب جایگاه مناسب صنایع‌دستی در رتبه‌بندی جهانی، سهولت در گسترش تجارت بین‌المللی، ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر صنایع‌دستی، ارتقای کیفیت تولید و خدمات، رشد صادرات، کاهش ریسک سرمایه‌گذاری و تولید پایدار و ارزش سرمایه‌گذاری خارجی در بخش تولید و خدمات اشاره کرد.
این طرح‌ها در راستای بند 24 سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغیه مقام معظم رهبری تنظیم شده که مبنی بر افزایش پوشش استاندارد برای تمام محصولات داخلی و ترویج آن است.
 بر این اساس این مسأله به گونه‌ای است که باید هر محصول یک پیوست استاندارد، فارغ از اینکه این محصول مشمول استاندارد اجباری است یا نه، داشته باشد.
معاون استانداردسازی و آموزش استاندارد همدان خاطرنشان کرد: نخستین رویکرد نوین استانداردسازی تدوین حقوق و حمایت از حقوق مصرف‌کننده است.
هاشمی بيان کرد: تدوین استاندارد دانش فنی است که مشخص می‌کند کالا یا خدمات با چه ویژگی‌ها و مواد اولیه‌ای باید تولید شوند.
وی با اشاره به 2 طرح تحول نظام استانداردسازی یکپارچه و ارتقای نظام استانداردسازی، به ايرنا گفت: این طرح‌ها در راستای بند 24 سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغیه مقام معظم رهبری تنظیم شده که مبنی بر افزایش پوشش استاندارد برای تمام محصولات داخلی و ترویج آن است.
معاون استانداردسازی و آموزش استاندارد همدان با بیان اینکه در نظام تولید و توزیع هم خوداظهاری و خودکنترلی نهادینه خواهد شد، افزود: بر این اساس این مسأله به گونه‌ای است که باید هر محصول یک پیوست استاندارد، فارغ از اینکه این محصول استاندارد اجباری است یا نه، داشته باشد.
هاشمی با تأکید بر اینکه نظام استانداردسازی باید به صورت یکپارچه در کشور رعایت شود، بیان کرد: اگر سازمان‌های دیگر در بحث تدوین استاندارد دخالت کنند، در عرصه بین‌المللی سازمان استاندارد دچار مشکل خواهد بود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث تدوین استاندارد یادآور شد: 200 استاندارد ملی برای تدوین در کمیته برنامه‌ریزی سازمان ملی استاندارد در سال 94 پیشنهاد شده است.
معاون استانداردسازی و آموزش استاندارد همدان بیان کرد: تاکنون 37 مورد استاندارد تدوین و تصویب شده و عقد قرارداد با دبیر تدوین مربوطه نیز انجام شده است.
وی به رشته‌های استانداردهای تدوین شده اشاره کرد و گفت: این تدوین‌ها در رشته‌های برق و الکترونیک، فرآورده‌های نفتی، صنایع شیمیایی و پلیمر، مواد معدنی و اوزان و مقیاس‌ها مصوب شده است.
هاشمی گفت: بیشترین میزان تدوین در بخش شیمیایی و پلیمر با تعداد 18 مورد و استانداردهای کارخانه‌ای با 6 مورد بوده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com