بازارهای چینی با فروشندگان ایرانی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  65594 تاریخ انتشار:  1394-09-01 - 05:45 تعداد بازدید:  48
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بازارهای چینی با فروشندگان ایرانی

اقتصادی

  دیگر کمتر مغازه‌ای را در بازارهای ایران می‌توان پیدا کرد که اجناس تولیدی چشم بادامی‌ها در آن به فروش نرسد.
با نگاهی به بازارها می‌بینید فروشندگان ایرانی عرضه‌کنندگان جنس‌های بی‌کیفیت چینی هستند اجناسی که با کمترین قیمت به خریداران عرضه می‌شود و با وجود کیفیت پایین هنوز هم مشتریان، این اجناس را به تولیدات داخل ترجیح می‌دهند.
حتي گاهي اجناس چینی با نام برندهای معتبر سایر کشورهای خارجی نیز به فروش می‌روند؛ برندهایی که کشورهای تولیدکننده آنها مدت‌هاست که بازارهای ایران را تحریم کرده‌اند و این امر زمینه را برای سوء‌استفاده سودجویان فراهم کرده است و خریداران در غفلت تمام این اجناس تولیدی چین را به نام کشورهای تولیدکننده اصلی خریداری می‌کنند.
در سال‌های اخیر که بحث استفاده از تولیدات داخل برای حمایت از اشتغال جوانان مطرح شده و همه جا صحبت از ایجاد فرهنگ استفاده از تولیدات داخل می‌كنند گویی نبض بازار را بیشتر به این تولیدات بی‌کیفیت کشور چین داده‌اند تا جایی که دیگر روی هر جنسی را که نگاه می‌کنید جمله ' Made in china' خودنمایی می‌کند.
گاهی که دقیق نگاه می‌کنیم سؤالی که ذهن را می‌گیرد این است که آیا بازارهای داخلی ما توان تولید کالاهایی مانند اسکاچ ظرفشویی، مسواک و کلیپس‌های پلاستیکی را ندارند که این اجناس نیز با تولید چین به دست مصرف‌کنندگان ایرانی می‌رسد؟
اما چگونه است که اجناس چینی وارداتی با هزینه واردات، گمرک، ترانزیت و جیب دلالان باز ارزان‌تر از نمونه ایرانی آن به مشتری عرضه می‌شود.
به گزارش ایرنا، به تازگی نیز تولید مواد خوراکی مانند پاستیل‌های چینی که در اکثر سوپر مارکت‌های بزرگ با رنگ‌های دل فریب به فروش می‌رسد و تنقلات دست کودکان ما شده است نیز ابتکار تازه چشم بادامی‌ها در بازار ایران است که اگر مواد اولیه تهیه این خوراکی نیز به بی‌کیفیتی اجناس تولیدی باشد باید منتظر تبعات بعدی آن باشیم اما این بار تبعاتی جبران‌ناپذیر برای روی سلامت افراد.
البته طبق آماری که خبرآنلاین داده، مبادلات تجاری ایران و چین در نیمه نخست سالجاری میلادی با کاهش ۳۲ درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال پیش مواجه شد و به ۱۸ میلیارد دلار رسید.
گمرک چین اعلام کرده كه مبادلات تجاری ایران و چین در نیمه نخست سالجاری میلادی با کاهش قابل توجه 8/32 درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش مواجه شده است.
مبادلات ایران و چین در ماه‌های ژانویه تا ژوئن سال 2014 بالغ بر 868/26 میلیارد دلار گزارش شده بود اما این رقم در مدت مشابه سالجاری به 067/18 میلیارد دلار کاهش یافته است.
اما با اين حال پیش از اینکه به افراد توصیه کنیم که جنس تولید داخل بخرید تا جوانان کشورتان را از بحران بیکاری نجات داده و چرخ لنگان صنعت را از این لنگ‌تر نکنید باید نیم نگاهی به گذشته و اکنون بازارها بیندازیم که چه چیزی موجب شده است که بازاریان ایران به فروشندگان چینی بدل شوند.
به گزارش همدان پیام، تا زمانی که مسئولان به خصوص در دستگاه‌هاي دولتي استان همدان به فكر توليدكنندگان و توليد داخل نباشند نه اقتصاد استان مي‌چرخد و نه بازار از دست چيني‌ها خلاص مي‌شود. به اضافه اين، وقتي بسياري از تاجران مجبور مي‌شوند تا به جاي دريافت مبلغ بخشي از صادرات خود كالاهاي چيني وارد كنند، بنابراين آنها براي به دست آوردن بازار براي كالاهاي وارداتي خود مجبور بودند تا كالاهاي مصرفي با قيمت پايين و البته بدون الويت را وارد كشور كنند، بنابراين بايد براي آن بازار هم پيدا مي كردند، پس اين كالاها بايد ريز و قيمت پايين بودند تا هركسي با هر درآمدي توان خريدش را داشته باشد.
 اين امر يكي از عوامل مهمي بود كه موجب شد بخش بزرگي از بازار كشور به دست چيني‌ها بيفتد.
البته توليدكنندگان نيز بايد به توانمندی خود ایمان داشته باشند و تا وقتي كه کالایی را تولید نکنند که مورد رضایت خریدار باشد باید گرداننده اقتصاد کشور چین باشیم.
کارهای اقتصادی و پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی تنها با شعار امکان‌پذیر نیست، اگر امروز کاری نکنیم فرزندانمان نیز در آینده‌ای نزدیک به آمار بیکاران در جامعه افزوده خواهند شد پس آینده فرزندانمان را فدای صنعت چینی‌ها نکنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com