توصیه‌های به افراد خجالتی برای موفقیت در مصاحبه شغلی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Wed, May 1, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  53639 تاریخ انتشار:  1393-09-05 - 05:45 تعداد بازدید:  172
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

توصیه‌های به افراد خجالتی برای موفقیت در مصاحبه شغلی

اقتصادی

 افرادی که آشنایی در بخش خصوصی یا دولتی ندارند باید به راه‌های دیگری برای یافتن شغل متوسل شوند که یکی از آنها مصاحبه‌های شغلی است. برخورد اولیه در مصاحبه‌های شغلی نقش تعیین کننده‌ای دارد و برای آنهایی که خجالتی هستند، تأثیرگذاری در نخستین دیدار تا حد زیادی مشکل است. به گزارش خبرآنلاین،  با این حال اگر شما آشنایی در جایی ندارید و خجالتی هم هستید، برای یافتن شغل چاره‌ای ندارید جز اینکه در مصاحبه شغلی بهتر رفتار کنید. توصیه‌های زیر به عملکرد بهتر شما در نخستین ملاقات کمک خواهند کرد:
1- زودتر به محل مصاحبه بروید. اگر کمی زودتر، برای مثال نیم ساعت پیش از زمان مصاحبه در محل حاضر شوید، می‌توانید با فضای موجود در شرکت آشنا شده و از محیط اطلاعات بیشتری به‌دست بیاورید. همچنین سپری کردن این مدت زمان در محیط شرکت باعث خواهد شد تا استرس‌های اولیه برطرف شده و با آرامش خاطر بیشتری مصاحبه کنید. در این مدت سخن گفتن یکی از کارمندان شرکت نیز می‌تواند بسیار مفید باشد.
2- موفقیت خود را حتمی بدانید. به گونه‌ای به محل مصاحبه شغلی بروید انگار که شما در آن موفق شده‌اید و اکنون در آنجا مشغول به کار هستید. بدین ترتیب اعتماد به نفس بیشتری می‌یابید و از میزان خجالتی بودن شما کاسته خواهد شد. همچنین هنگامی که وارد اتاق مصاحبه می‌شوید، صاف ایستادن را فراموش نکنید، شانه‌های خود را عقب بدهید، متوازن و با اطمینان راه بروید، دست‌ها را کنار بدن قرار دهید طوری که به نظر بیاید راحت هستید و البته حتماً لبخند به لب داشته باشید.
3- ارتباط چشمی. برای افراد خجالتی، خیره شدن به چشم دیگران عملی دشوار است و به همین خاطر آنها معمولاً و به خصوص در مواردی مانند مصاحبه شغلی که با استرس همراه است، از ارتباط چشمی با دیگران اجتناب می‌کنند. اما اگر آن شغل را می‌خواهید، چاره‌ای نیست، باید مستقیم در چشم مصاحبه کننده نگاه کنید و از خیره شدن به دیوار یا کف زمین اجتناب کنید.
4- صاف بنشینید. اگر در شرایطی قرار داشتید که می‌توانستید جای نشستن را انتخاب کنید، صندلی سفت‌تری را برگزینید و از نشستن بر روی مبل‌های راحتی اجتناب کنید، زیرا در آنها فرو می‌روید و آن زمان به نظر می‌آید که بیش از حد راحت نشسته‌اید. اما نشستن بر روی یک صندلی باعث خواهد شد که بتوانید صاف بنشینید و امکان تأثیرگذاری شما بر مصاحبه کننده بیشتر می‌شود. همچنین آزادی عمل بیشتری خواهید داشت و در نتیجه می‌توانید بیشتر از "زبان بدن" (Body Language) بهره ببرید.
5- با دستانتان بازی نکنید. افراد خجالتی معمولاً در شرایط پر استرس رفتارهایی را انجام می‌دهند که خودشان هم آگاهی چندان نسبت به آن‌ها ندارند. بیشتر این رفتارهای ناخودآگاه نیز توسط دست انجام می‌شوند پس تلاش کنید تا دستانتان را مهار کنید. خاراندن سر تقریباً به معنی از دست دادن شغل است، همچنین خیلی دست‌هایتان را تکان ندهید. اگر کاغذی را باید با خود همراه داشته باشید، آن را در دست نگیرید که دایم تکانش دهید، بلکه بهتر است آن را روی میز قرار دهید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com