۶ کارخانه بزرگ لبنی استان تعطیل شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  75198 تاریخ انتشار:  1395-10-01 - 05:45 تعداد بازدید:  480
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۶ کارخانه بزرگ لبنی استان تعطیل شد

اقتصادی

 مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی همدان از تعطیلی ۶ کارخانه بزرگ لبنی و تعدادی کارگاه کوچک در همدان خبر داد.
محمود رشادی به تسنیم گفت: در 3 دهه گذشته تلاش‌های بسیاری برای بی‌نیازی کشور از تولیدات دامی خاصه فرآورده‌های لبنی پاستوریزه و حذف واردات صورت پذیرفته است.
وی افزود: دستگاه‌های دولتی همراه با اعتماد و سرمایه‌گذاری مجاهدین کارآفرین و تولید در بخش خصوصی این مهم را جامه عمل پوشانیدند و از همان سال‌ها سهم خود را در اقتصاد مقاومتی عملی ساختند.
رشادی با اشاره به اهمیت فعالیت واحدهای تولیدکننده مواد لبنی پاستوریزه بیان کرد: بیش از هزار کارخانه تولید انواع فرآورده‌های لبنی پاستوریزه با ظرفیت‌های مختلف و انوع تولیدات در جای جای این سرزمین پهناور به تولید درآمدند.
وی تصریح کرد: با تلاش کارشناسان ورزیده ماده خام اولیه تولیدی دامداران ارزش افزوده پیدا کرده و پاستوریزه شده است که در نهایت به انواع فرآورده‌های لبنی تبدیل شده است.
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی همدان اظهار داشت: در جایگزینی واردات برای مصرف عامه از کودکان تا کهنسالان با تضمین سلامت ایشان در کاهش بیماری‌های ناشی از عدم یا کم‌مصرفی لبنیات و حتی مشترک بین دام و انسان اقدامی عملی و مؤثر کردند.
وی افزود: متأسفانه در سال‌های اخیر با بی‌توجهی به قوانین، کار به آنجا کشیده تا این قشر مجاهد به جای تشویق در راستای تولید متنوع‌تر و بیشتر زمین‌گیر، بعضاً ورشکسته و از گردونه خارج شوند.
رشادی بیان کرد: تعداد بسیاری از واحدهای تولیدی لبنیات پاستوریزه تعطیل یا نیمه‌تعطیل، کارگران آنها اخراج و سرمایه‌گذاری‌های فراوان شخصی و بانکی معطل گشته است.
وی تصریح کرد: در حالی که نیاز مردم به این محصولات حیاتی وجود دارد و بازار مصرف آن همه آحاد مردم هستند آنچه سبب تعطیلی و ورشکستگی علی‌رغم وجود بازار به این گستردگی شده دلایل متعددی است.
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی همدان افزود: طرح روغن پالم و سرطان‌زا بودن آن و ربط دادن این روغن به فرآورده‌های لبنی و ایجاد رعب و وحشت در مردم به‌طوری که تنها چاره مردم بر اساس عدم شناخت برای رهایی از عدم ابتلا به سرطان نخوردن لبنیات کارخانه‌ای شد.
وی عدم پرداخت قسمت عمده‌ای از وجه یارانه شیر مدارس سال 94 کارخانجات استان توسط وزارت آموزش‌وپرورش را از دیگر مشکلات این بخش برشمرد و گفت: بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی برای این محصولات تبدیلی کشاورزی که از حاشیه سود بسیار کمی برخوردار هستند دیگر مشکل کارخانجات است.
رشادی عنوان کرد: افت سرانه مصرف به دلایل عدم پرداخت یارانه نهاده‌های دامی و حذف یارانه‌ها در سال‌های اخیر و افزایش قیمت‌های شیر خام و فرآورده‌های لبنی و محصولات با منشأ پتروشیمی برای بسته‌بندی دیگر مشکل این بخش است.
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی همدان اظهار داشت: اخذ مالیات 3 درصد تکلیفی همراه با ارزش افزوده و در نتیجه یا کاهش سود و ایجاد زیان و یا افزایش قیمت‌ها به همین مقدار و نخریدن مردم دیگر مشکل واحدهای لبنی است.
وی افزود: این مشکلات و معضلات سبب شده تا 6 کارخانه بزرگ و تعدادی کارگاه کوچک لبنی در همدان تعطیل شده و 150 نفر اشتغال مستقیم این واحدهای تولیدی بیکار شوند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com