چرا مردمی که روزی قنات می‌کندند امروز دنبال یارانه هستند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 14 ارديبهشت 1403

Today : Fri, May 3, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  58431 تاریخ انتشار:  1394-02-21 - 05:45 تعداد بازدید:  433
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
چرا مردمی که روزی قنات می‌کندند امروز دنبال یارانه هستند

اقتصادی

جامعه کنونی تولید‌محور نیست، بر جامعه چه رفته است، مردمی که روزی قنات می‌کندند تا بتوانند از آب‌های زیرزمینی استفاده کنند امروز به دنبال دریافت یارانه هستند.
به گزارش تسنیم، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آموزگاران همواره نقش مهمی در زندگی اجتماعی ما داشته‌اند.
علی ربیعی با تأکید بر نقش آموزگاران در زندگی افراد، اظهار کرد: در هر دوره تحصیلی زندگی را به گونه‌ای سپری می‌کردیم که معلم‌هایمان برای ما ترسیم کرده بودند.
وی با اشاره به تعامل میان جامعه و دانشگاه، گفت: دانشگاه برای حل مسائل بنیانی جامعه که به طور عام در حوزه‌های اخلاقی و اجتماعی است، باید به یاری بیاید.
به گفته ربیعی، در سال‌های اخیر در برخی از مسائل و مناسک علمی دچار مشکل شده‌ایم به طوری که دانشگاه‌ها مدتی است شور و شوقی ایجاد نمی‌کنند.
وی ادامه داد: مدتی است که دانشجویان دیگر دارای شور درس آموختن نیستند و در این زمینه دانشگاه‌ها با چالش مواجه شده‌اند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، گفت: امروز دانش‌آموخته‌های دانشگاهی نمی‌توانند خلاقیت ایجاد کنند زیرا یک جای کار مشکل دارد که این مشکل می‌تواند در متون درسی و یا در روش‌های آموزشی باشد.
ربیعی با اعتقاد بر اینکه باید ظرفیت مناسب برای حل مسائل بزرگتر ایجاد کنیم، افزود: چگونه است دانشجویی که زبان انگلیسی نیاموخته است  از او بخواهیم مقالات علمی به زبان انگلیسی(مقالات آی.اس.آی) را ترجمه کند؟ شکی نیست در چنین شرایطی دانشجو برای حل مسأله خود به دارالترجمه‌ها روی می‌آورد.
وی با اشاره به درآمد 750 میلیارد دلاری کشور در دولت‌های نهم و دهم، گفت: با درآمد حاصله، نه فقر از بین رفت نه اشتغال در کشور ایجاد و نه عدالت برقرار شد و همه اینها در حالی بود که جامعه نسبت به حل مسائل اجتماعی دچار ضعف و ناتوانی شده بود.
ربیعی یادآور شد: جامعه کنونی تولید محور نیست، بر جامعه چه رفته است مردمی که روزی قنات می‌کندند تا بتوانند از آب‌های زیرزمینی استفاده کنند امروز به دنبال دریافت یارانه هستند.
وی ادامه داد: خلاقیت در جامعه نقصان یافته، نوع نگاه به کار تغییر کرده و فرهنگ کار دچار مشکل شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص رشد اقتصادی کشور گفت: برای تحقق سالانه 900 هزار شغل نیاز به رشد 8 ‌‌‌درصدی داریم و برای تحقق چنین رشدی باید همه توانمندی‌های خود را در بخش‌های گوناگون ارتقا بدهیم. برای رشد اخلاقی جامعه، نیازمند ارتقای فرهنگ کار و تحول اقتصادی هستیم.
وی نظیر دیگر اندیشمندان حوزه اقتصادی و اجتماعی بر این باور است که رشد اقتصادی 8 درصدی قابل تحقق است اما برای ارتقای اخلاق و فرهنگ کار در جامعه باید دانشگاه‌ها به یاری بیایند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: در سیاست‌های رفاهی دچار مشکل هستیم، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمادگی دارد که در زمینه پژوهش‌های مربوط به رفاه اجتماعی با دانشگاه‌های کشور همکاری کند.
وی گفت: نباید انتظار داشت موهومی به نام دولت همه کارها را انجام دهد، جامعه باید به یاری خود بیاید و بنیان‌های اخلاقی را دوباره پایه‌گذاری کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com