فعالیت صندوق اجتماعی نسبت به سایر بیمه‌ها ماندگارتر است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 8 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 27, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  115497 تاریخ انتشار:  1399-11-09 - 07:00 تعداد بازدید:  180
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در همدان:
فعالیت صندوق اجتماعی نسبت به سایر بیمه‌ها ماندگارتر است

اقتصادی

  صندوق بیمه اجتماعی در ایجاد امید به ماندن در روستاها و حفظ اصلی‌ترین ارزش‌های انسانی فعالیت کند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تسهیل مهاجرت از روستاها به شهرها موجب رواج حاشیه‌نشینی و ایجاد فقر و آسیب‌های اجتماعی فراوان شده است، اگر به امکاناتی نظیر بیمه اجتماعی که امروزه در روستاها ایجاد کرده‌ایم، در گذشته نیز توجه داشتیم، روستاییان تمایلی به مهاجرت نداشتند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مهدی عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در دیدار باعلی شیرکانی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایراستان ، ضمن قدردانی از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، گفت: فعالیت صندوق نسبت به سایر بیمه‌ها بسیار ماندگار است، زیرا مرتبط با اقشاری است که جزو شریف‌ترین و صادق‌ترین انسان‌ها هستند و با توجه به آنکه جامعه هدف صندوق افراد پاک و شریفی هستند، بنابراین خدمات صندوق نیز بسیار والا و ارزشمند است.
عیسی‌زاده با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی هنوز در برخی از روستاها ناآشنا است، گفت: باید در راستای خدمات صندوق تبلیغات و اطلاع‌رسانی کامل صورت گیرد و مردم باید بدانند که صندوق جزوی از خانواده و حامی آنها است که در حوادث ناگوار و در نامطلوب‌ترین زمان‌ها دستگیر آنها خواهد بود.
عیسی‌زاده ادامه داد: معتقد هستم که عمدا یا سهوا تعادل روستاها و شهرها را برهم زده‌ایم و این مسأله موجب سیل مهاجرت‌ها به شهرها و ایجاد آسیب‌های اجتماعی فراوان شده است، آسیب‌هایی که امروزه باید در مجلس کمیسیون‌های مختلفی برای رفع آنها ایجاد کنیم تا به همین مسائل بپردازیم.
وی با بیان اینکه چهارچوب‌های روستایی نسبت به شهری متفاوت است و زنان سرپرست خانوار در روستاها با محدودیت‌هایی در تأمین معیشت دارند و فقط‌ می‌توانند با پرداختن به برخی از شغل‌ها مانند قالیبافی و صنایع‌دستی و ... گذران زندگی کنند، درصورتی‌که در شهرها می‌توانند به شغل‌های متفاوتی برای تأمین معاش خود بپردازند، از مدیرعامل صندوق خواست تا به‌صورت ویژه مسأله بیمه بانوان روستایی به‌ویژه زنان سرپرست خانوار روستایی را در دستورکار خود قرار دهد تا مجلس نیز بتواند موضوع حمایت بیمه‌ای از این گروه را دنبال کند.
عیسی‌زاده تأکید کرد: با توجه به آنکه برخی از جوانان نسبت به بیمه کم‌توجه هستند، باید از سمت آسیب‌های اجتماعی و عوارض مهاجرت به شهرها وارد عمل شد تا بتوان راهکارهایی را نسبت به بیمه این افراد درنظر گرفت.
 صندوق حامی روستاییان و عشایر کشور
در ادامه علی شیرکانی صندوق را حامی روستاییان و عشایر دانست و گفت: در کشور همواره بیمه‌ها و صندوق‌هایی برای کارکنان و مزدبگیران مانند سازمان تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی، صندوق صداوسیما و صندوق کارگران وجود داشته است، اما برای غیرمزدبگیران هیچ پوشش بیمه و صندوقی درنظر گرفته نشده بود، این درحالی است که در اصل 29 قانون اساسی بر بیمه تمام آحاد کشور تأکید شده است، به همین دلیل در سال 1383 به برکت نظام صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تشکیل شد و به‌جرأت می‌توان گفت که یکی از خدمات بزرگ نظام به جامعه هدف همین صندوق بوده است.
وی ادامه داد: در این صندوق دولت با پرداخت ده درصد حق بیمه نقش کارفرما را داشته و شخص فقط 5 درصد حق بیمه خود را‌ می‌پردازد و خوشبختانه تاکنون تمام دولت‌ها فارغ از سمت و سوی سیاسی همواره حامی این صندوق بوده‌اند.
شیرکانی با بیان اینکه تمام دنیا و به‌ویژه کشورهای پیشرفته به‌دلیل اهمیت روستاها و حفظ امنیت غذایی کشور به روستاها توجه ویژه‌ای داشته و به بازسازی روستاها روی آورده‌اند، گفت: اگر‌
می‌خواهیم در تمام دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، باید به روستاها و عشایر به‌عنوان نخستین خط مقدم تأمین امنیت غذایی کشور توجه کنیم، دقت شود که با احیای روستاها و زندگی روستایی گامی عظیم در حفظ کشور خواهیم برداشت.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی تأکید کرد: با وجود گسترش خدمات زیرساختی اعم از گاز، برق و اینترنت در روستاها به امکانات رفاهی و زندگی آنها کمتر پرداخته‌ایم درصورتی‌که برای پایداری روستاها علاوه‌بر خدمات زیرساختی باید خدمات رفاهی از جمله شغل، امید به آینده در روستاییان و افتخار به هویت روستایی و تاریخ روستا ایجاد کنیم تا بتوانیم ضمن حفظ روستا و زندگی روستایی از مهاجرت آنها به شهرها جلوگیری کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com