وجود متولیان مختلف به نفع جامعه قرآنی نیست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  62596 تاریخ انتشار:  1394-06-11 - 05:45 تعداد بازدید:  301
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هزینه بیمه فعالان قرآنی سنگین است
وجود متولیان مختلف به نفع جامعه قرآنی نیست

گوناگون

بیمه فعالان قرآنی اصلاً مناسب نیست، هزینه آن خیلی سنگین است و بیمه‌شدگان نمی‌توانند از عهده آن بربیایند و توانایی پرداخت آن را ندارند.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ستاره یاسین ملایر در گفت‌وگو با ایکنا، با انتقاد از بیمه فعالان قرآنی بیان کرد: یکی از مشکلات عدم همکاری و اتحاد کافی ‌بین جامعه قرآنی است همچنین متولیان امور قرآنی با فعالان‌ قرآنی همکاری مناسبی ندارند، برخی از سازمان‌ها نظیر اداره اوقاف و امور خیریه، اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و حتی تربیت بدنی مدعی امور قرآنی هستند این بد نیست، ولی اینکه وقتی از آنها درخواست همکاری می‌کنیم کاری نمی‌کنند که این جای انتقاد دارد.
زهره ترکاشوند، با اشاره به اینکه بیمه فعالان قرآنی اصلاً مناسب نیست، بر سر جامعه قرآنی خیلی منت می‌گذارند ولی در واقع برای ما خوب نیست، گفت: هزینه بیمه فعالان قرآنی خیلی سنگین است، بیمه‌شدگان نمی‌توانند از عهده آن بربیایند و مبلغی که باید واریز کنند و بیمه‌شدگان توانایی پرداخت آن را ندارند.
 همکاری و نظم در جامعه قرآنی منجر به پیشرفت کشور است
وی ادامه داد: جامعه قرآنی باید در یک کشور شیعه مانند ایران جایگاه خاصی داشته باشد و بالاتر از بحث هزینه‌ها، مشکلات مالی و مسکن؛ بحث همکاری و نظم در بین ارگان‌های متولی و جامعه قرآنی است که اگر این اتحاد و نظم در بین تمام مراکز و نهاد‌ها صورت بگیرد، به طور قطع کشور ما پیشرفت‌ زیادی در این زمینه خواهند داشت.
مدیر مؤسسه قرآن ستاره یاسین ملایر اظهار کرد: برنامه‌هایی که به مؤسسات قرآنی داده می‌شود باید جامع، خاص و از دقت و نظم برنامه‌ریزی برخوردار باشد؛ اینکه برنامه‌های قرآنی نظم و برنامه‌ریزی خاص ندارند، یکی از دلایل مهجور بودن قرآن است.
متأسفانه کسانی که مدعی انجام کار‌های قرآنی هستند، گاهی فاقد صلاحیت لازم هستند و در واقع صاحب نظر در این رشته نیستند که همین امر منجر به مهجوریت قرآن شده هر سال هم این موضوع را در جلسات بیان کرده‌ایم‌.
 فعالان واقعی قرآن در عرصه‌های قرآنی شناسایی شوند
مدیر مؤسسه قرآن ستاره یاسین ملایر ابراز کرد: باید فعالان واقعی قرآن که سابقه در‌خشانی در عرصه‌های قرآنی دارند، شناسایی و برای ایجاد نظم و برنامه‌ریزی دقیق وارد این عرصه شوند و باید کار‌ها به چنین افرادی سپرده شود در واقع نخستین قدم همین قرآنی بودن خود شخص است.
ترکاشوندبیان کرد: متأسفانه در مدرسه‌های قرآنی از معلمان مربوطه و خاص خودش استفاده نمی‌شود، معلم غیر از درس قرآن برای دانش‌آموزان تدریس می‌کند.
وی با بیان اینکه باید واقعاً به قرآن عمل شود و اگر ادعا و شعار قرآنی در کنار عمل نباشد فایده‌ای ندارد، افزود: متأسفانه عمل در جامعه ما غیر‌قرآنی است و موجب شده قرآن در دیدگاه جوانان و نوجوانان ما مهجور‌تر ‌شود، ارگان‌ها و سازمان‌ها وقتی از طرف یک مؤسسه قرآنی طرحی ارائه می‌شود قبول نمی‌کنند، یا طرح را به نام خودشان ارائه می‌دهند و از طرح‌های غیر‌قرآنی حمایت می‌شود.
 مؤسسات و فعالان قرآنی در بودجه‌ها در نظر گرفته شوند
ترکاشوند ادامه داد: وقتی در برنامه‌ها پای بودجه وسط بیاید همه ارگان‌ها و تشکل‌ها را به جز مؤسسات و فعالان قرآنی در نظر گرفته می‌شوند به فعالیت‌های قرآنی نگاه نمی‌کنند و پرسنل و کارکنان مؤسسه‌های قرآنی با کمترین در‌آمد، برای خوشنودی امام زمان (عج) کار می‌کنند و با پایین‌ترین مراتب حقوقی در حال فعالیت هستند.
مدیر مؤسسه قرآن ستاره یاسین ملایر افزود: امور قرآنی سرمایه کشور است، درد‌ها را دوا می‌کند ولی با این همه حتی اداره‌ها با یک لوح تقدیر که تنها حمایت معنوی دارد و موجب می‌شود فعالان تنها برای ادامه راه تشویق شوند، از ما تقدیر نمی‌کنند.
 عمومی شدن فرهنگ قرآن نیاز جامعه امروز است
مدیر مؤسسه قرآن و عترت مکتب‌الرسول(ص) همدان در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرد: نیاز جامعه ما به خصوص جامعه قرآنی ما، فراگیر، همگان و عمومی شدن فرهنگ قرآنی است؛ همانگونه که در جامعه ما مدرسه، تحصیلات علمی عمومی واجب شده باید یادگیری، قرائت و حفظ قرآن نیز در جامعه واجب شود. محمد پیله‌وریان، ادامه‌داد: پیاده ‌شدن فرهنگ قرآنی در جامعه نیازمند ابزار، وسایل، امکانات نرم‌افزار و سخت‌افزار است و بدون امکانات این امر میسر و محقق نخواهد شد؛ اینکه بتوانیم جامعه قرآنی داشته باشیم نیازمند امکانات هستیم، تا مربیان قرآن بتوانند آموخته‌های خود را در جامعه پیاده کنند و جامعه خوبی داشته باشیم.
 400 مربی قرآن تربیت کرده‌ایم
مدیر مؤسسه قرآن و عترت مکتب‌الرسول(ص) همدان اظهار کرد: از سال تأسیس این مؤسسه قرآنی ما 350 تا 400 مربی قرآن تربیت کردیم‌، که هر کدام در گوشه‌ای کلاس و جلسه قرآن تشکیل داده‌اند اما برای رونق این جلسات نیازمند امکانات هستیم؛ باید معلمان قرآن تشویق شوند تا درصد آموزش بالا برود و احتیاج به کمک داریم. وی گفت: وجود چند متولی در امور قرآنی مانند اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی، سپاه پاسداران، اداره اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی به نفع جامعه قرآنی نیست و اینها باید متمرکز به یک سازمان ارجاع داده شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com