« عابربانک» شیوه جدید فرار از مالیات همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  100290 تاریخ انتشار:  1398-07-20 - 09:39 تعداد بازدید:  209
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

قصه لوبیای سحرآمیز با بزرگ شدن پوزهای پزشکان تکرار می‌شود
« عابربانک» شیوه جدید فرار از مالیات

اجتماعی

 ماجرای کارتخوان پزشکان هنوز در التهاب خبری به سر می‌ّبرد و هیچ نشانه‌ای که مبنی بر ثبات رفتاری در این خصوص باشد مشاهده نمی‌شود این اتفاق زمانی تبدیل به یک مساله بحث‌برانگیز شد که افراد مختلف از منشی‌های پزشکان گرفته تا نمایندگان مردم در مجلس،سازمان امور مالیاتی و مردم خواسته و نا‌خواسته نسبت به آن واکنش نشان دادند اما ماجرا بیشتر زمانی اوج گرفت که رسانه‌ها هم پا به میدان گذاشتند و در هواداری از رفاه حال بیمار و مقابله با فرار مالیاتی، پولشویی و عدالت اقتصادی موضوع کارت‌خوان پزشکان را به عنوان یک دغدغه اساسی اجتماعی در سطح کشور مورد بررسی قرار دادند.
در این مسیر بود که گزارشات مردمی بسیاری در فضای مجازی منتشر شد و به افزایش شدت حساسیت‌ها در این بخش دامن زد.
رفتار‌های ضد و نقیضی که از طرف پزشکان و کارمندان مطب‌هایشان متوجه بیماران می‌شد از معرفی کارت بانکی منشی برای واریز هزینه تا تعیین محدودیت مبلغ در تراکنش دستگاه‌های پوز موجب شد تا مجلس وارد کار شود، امور مالیاتی از تبصره و قانون صحبت کند و پزشکان هم همچنان اعتراض خود به خدشه‌دار شدن چهرشان در اجتماع را ادامه دهند.
اگرچه با این موج بر خواسته تا حدودی مساله کارت‌خوان‌ها و فرار مالیاتی برخی افراد در جامعه پزشکی محرز شد اما دستگاه‌های پوز شکل و شمایل جدیدی به خود گرفتند و در یک حرکت حساب شده برگرفته از شم اقتصادی پزشکان، در ابعادی بزرگتر با نام"دستگاه عابربانک" در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و مراکز درمانی جا خوش کردند.
 داخلی_شب_ بیمارستان قائم_ساعت 23
اینجا اورژانس بیمارستانی است که در طبقات فوقانی خود بیمارانی که عمل سرپایی یا زیبایی انجام داده‌اند را بستری می‌کند و در طبقه همکف نیز اورژانس را راه‌اندازی کرده، طبقه‌ای که در آن به واسطه چند پله اتاق پزشک شیفت از محوطه جانمایی شده تخت‌های اورژانس و سالن انتظار فاصله دارد.
درست کمی آن طرف‌تر داروخانه قرار گرفته و در ورودی هم دستگاه عظیم‌الجثه بانکی که "غول چراغ جادوی" کلینیک قایم مطهری است.
بیماران هر کدام منتظر هستند تا ویزیت شوند،معمولا آخر شب‌ها بیماران بدحال شدت مراجعه بیشتری به اورژانس دارند و این یعنی ویزیت‌های شبانه پرحجم‌تر است.
زنی که فشار خونش بالارفته با عروس و پسرش به بیمارستان آمده به قدری ناله می‌کند از درد سر و چشم نمی‌تواند منتظر ویزیت بماند بی‌نوبت به اتاق پزشک راهنمایی می‌شود و پسرش با عجله به پذیرش مراجعه می‌کند تا هزینه را پرداخت نماید اما با نداشتن کارت‌خوان در پذیرش و راهنمایی به دریافت پول از عابربانک مجموعه مواجه می‌شود.
کمی که می‌گذرد صدای پسرجوانی که پدرش در اورژانس بستری است توجه‌ام را به خود جلب می‌کند. معترض است که چرا در بیمارستان کارت‌خوان وجود ندارد و حتما باید از دستگاه عابربانک پول دریافت کند و با حال نه چندان خوش پدرش منتظر بماند تا در صف افرادی که در کنار دستگاه منتظر ایستادند نوبتش شود.
 داخلی- روز- کلینیک الوند-عصر ساعت 17
نخستین نکته‌ای که در بدو ورود به کلینیک کاملا مشهود است، وجود دستگاه عابربانکی است که درست بعد از ورود به ساختمان به چشم می‌خورد بعد از آن تعداد زیاد بیماران بستری شده در بخش‌های مختلف است که همین عامل می‌تواند کیفیت خدمات‌دهی بیمارستان را تحت تاثیر قرار دهد.
در گفت‌وگویی که با بیماران بستری شده در بخش‌های کلینیک انجام شد، بیمارستان موضوع پر چالش هدایت آن‌ها به گرفت پول از عابربانک کلینیک و نداشتن دستگاه پوز در بخش‌های مختلف از جمله گلایه‌های مطرح شده است.
یکی از مراجعان به این کلینیک می گوید: علی رغم اینکه شرایط  در مراکز درمانی باید به گونه ای باشد که تنها دغدغه بیمار و همراهان او درد بیمار و معالجه او باشد اما نه تنها به این موضوع بی تفاوتی صورت می گیرد بلکه هر روز مشکل و مسئله جدیدی پیش پای بیماران قرار می گیرد.
این مراجعه کننده گلایه‌مند است که بیشترین مواردی که نیاز به پرداخت هزینه در‌قبال خدمات کلینیک را داشته به سمت دستگاه عابربانک ورودی هدایت شده و مجبور شده تا از طبقات مختلف کلینیک رفت‌و‌آمد کند و این برای او که بدون همراه به این مرکز مراجعه کرده با وجود شکستگی کتف و دستش به دور از تحمل بوده است.
بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار ما در این مرکز پزشکان مشهور شهر طبابت دارند و این سبب شده حجم مراجعه‌کنندگان به این مرکز بالا باشد با این حال اینجا هم تراژدی نبود کارت‌خوان با جانمایی دستگاه عابربانک حکم‌فرماست.
 داخلی- روز-بیمارستان تامین اجتماعی-حدود ساعت 10صبح
به ظاهر یکی از بهترین بیمارستان‌های شهر می‌ّباشد مرکزی که جزو افتخارات تامین اجتماعی در تجهیز و نوسازی به روز آن به شمار می‌رود با این حال اینجا هم مراجعه‌کنندگان با مشکل در پرداخت هزینه‌ها مواجه هستند.
دختری حدود 35 ساله در کنار دستگاه عابربانک بیمارستان ایستاده و صدای مکالمه تلفنی‌اش که حکایت از گلایه نحوه واریز پول به مخاطب پشت خط خود را دارد توجه‌ام را جلب می‌کند به سمتش می‌رود و با معرفی شغلم از او دلیل کلافگی‌اش را می‌پرسم.
آه از نهادش بلند می‌شود و می‌گوید: مادرش در این بیمارستان تحت عمل جراحی زانو قرار گرفته و بیشتر از چهار روز در بیمارستان بستری بوده هزینه عمل و بستری حدود 20 میلیون تومان شده است حالا متصدی حسابداری بیمارستان از دارا بودن دستگاه کارت‌خوان برای دریافت هزینه شانه خالی کرده و با نوشتن یک شماره حساب که به نام شخص است نه بیمارستان مرا به بانک هدایت کرده تا مبلغ را به حساب واریز کنم.
دختر جوان ادامه می‌دهد: در این مدت تمام طول روز و شب را در کنار مادرم به عنوان همراه بیمار بوده‌ام و امروز که ترخیص شده واقعا توانی ندارم که به بانک بروم و مجدد به بیمارستان برگردم متاسفانه در بیمارستان‌ها مساله ترخیص، صرف انرژی و زمان خود یک چالش بزرگ است حالا ببینید موضوعات جدیدی که به مساله نحوه واریز هزینه مربوط می‌شود در این میان خود چه قوز بالاقوزی شده است.
 داخلی- روز- بیمارستان بوعلی- حدود ساعت 14 بعداظهر
اینجا هم که بر همگان مشهود و واضح است که بیمارستانی از طبقه ما بهتران جامعه به شمار می‌رود اما نکته جالب این است که باتوجه به سیستم به نسبت کامل این بیمارستان و با وجود قرار داشتن بیش از 10 دستگاه کارت‌خوان در صندوق بازهم برخی بیماران به گرفتن وجه نقد از دستگاه عابر بانک هدایت می‌شوند.
طبق اظهار نظر یکی از مراجعه‌کنندگان در بستری سرپایی بخش اورژانس زمانی که برای تسویه حساب به صندوق مراجعه کرده است به دلیل ناچیز بودن مبلغ البته از دیدگاه متصدی به دربافت وجه نقد از عابربانک بیمارستان راهنمایی شده است این در حالی است که پیشخوان صندوق از حجم دستگاه‌های پوز جای خالی ندارد.
بر این اساس آنچه شواهد میدانی نشان می‌دهد به صورت استفاده از قانون احتمال و آن جمله معروف مشت نمونه خروار بودن به نظر می‌رسد در ببیشتر بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی شهر همدان متصدیان حسابداری اپراتور صندوق و منشی پزشکان بیماران را به دریافت پول از عابربانک‌های جانمایی شده در ساختمان هدایت می‌کنند تا در عین حال که طبق قرارداد با بانک عامل از درصد تراکنش‌های انجام شده بانکی عابر بانک بهره‌مند می‌شوند به راحتی با کلاهی شرعی به‌نام "رفاه" حال بیماران قانون شفافیت تراکنش‌های مالی با استفاده از دستگاه کارت‌خوان متصل شده به ریجستری امور مالیاتی را دور زده و از مسئولیتی که متوجه آن‌ها است شانه خالی کنند و با چوب 2سر طلای عابربانک اینبار کاسبی کنند!


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com