پروتکل جدید وزارت بهداشت برای درمان سرطان در دوران کرونا همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  111918 تاریخ انتشار:  1399-06-30 - 07:00 تعداد بازدید:  179
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پروتکل جدید وزارت بهداشت برای درمان سرطان در دوران کرونا

اجتماعی


 رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت با اشاره به خطر مضاعف کرونا برای مبتلایان سرطان، از ابلاغ پروتکل جدید درمان این بیماران خبر داد.
علی قنبری‌مطبق در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در سطح شبکه بهداشتی 2 دسته خدمات در حوزه سرطان ارائه می‌شود، گفت: دسته نخست خدماتی که برای افراد مشکوک به سرطان ارائه می‌شود که در خلال پیک اول و دوم کرونا این مراجعات کاهش یافت و بخشی از کاهش مراجعات به‌دلیل آینده نامعلوم بیماری و اطلاعات کم همه درباره آن بود. از مردادماه و شهریورماه برنامه فراخوان فعال بیماران مجددا آغاز شده است تا به‌تدریج برنامه‌های تشخیصی سرطان به حالت گذشته بازگردد.
وی درباره دسته دوم ارائه خدمات به این بیماران، بیان کرد: این خدمات مربوط به مبتلایان به سرطان است که پروتکلی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است که تا حد امکان بتوانیم خدمات تخصصی درمانی سرطان را تغییر دهیم؛ به شکلی که مواجهه بیمار با نظام بهداشتی درمانی کاهش یابد تا احتمال ابتلا به کووید-۱۹ هم در آنها کاهش یابد. افزایش فواصل درمان، تبدیل شیمی‌درمانی از حالت تزریقی به حالت خوراکی تا حد امکان، استفاده از درمان‌هایی که کمتر سبب کاهش ایمنی بدن می‌شود، استفاده از رادیوتراپی‌هایی با مدت زمان کمتر و ... همگی از پروتکل‌های ابلاغی در این زمینه بود و به این طریق تلاش کردیم مراجعات حضوری درمان را کاهش دهیم
 پاسخگویی تلفنی به پرسش‌های مبتلایان سرطان از سامانه 4030
مطلق ادامه داد: به‌تازگی نیز در تلاش برای راه‌اندازی سیستم پاسخگویی تلفنی از طریق سامانه ۴۰۳۰ هستیم تا مشکلات بیماران را ابتدا به شکل تلفنی پاسخ دهد و سپس اقدامات درمانی لازم دیگر انجام شود که اطلاعات تکمیلی آن متعاقبا اعلام خواهد شد. فعلا از مهرماه به شکل آزمایشی این پاسخگویی‌ها آغاز می‌شود.
 خطر کرونا برای مبتلایان سرطان
وی با بیان اینکه احتمال مرگ در افراد مبتلا به سرطان که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند نزدیک به 2 برابر است، اظهار کرد: این یعنی کووید-۱۹ توانسته در مرگ و میر مبتلایان سرطان مؤثر باشد.
وی درباره مراکز تشخیص زودرس سرطان نیز گفت: همچنان همان ۷۵ مرکزی که افتتاح شدند، فعال هستند و هنوز مرکز جدیدی افتتاح نشده است، اما برنامه‌های ما متوقف نشده و امیدواریم تا هفته نخست بهمن‌ماه گزارش اولیه‌ای درباره تأثیرگذاری فعالیت مراکز تشخیص زودهنگام سرطان، ارائه دهیم. این برنامه‌ها اندکی با بروز کرونا متوقف شد اما دوباره با قوت از سر گرفته شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com