معتادان سالی ۸۰ تن مواد صنعتی مصرف می‌کنند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  63679 تاریخ انتشار:  1394-07-09 - 05:45 تعداد بازدید:  1102
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مرگ و میر زنان معتاد همچنان رو به فزونی
معتادان سالی ۸۰ تن مواد صنعتی مصرف می‌کنند

حوادث

  افزایش مجدد مرگ و میر زنان معتاد در سالجاری، مصرف سالانه ۸۰ تن مواد صنعتی در کشور، نبود پروتکل درمانی برای شیشه و سهم ۲۶ درصدی معتادان مواد صنعتی در میان معتادان از جمله مواردی است که قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد.
علیرضا جزینی با اشاره به آمار کشفیات امسال در موضوع مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در شش ماهه نخست امسال 300 تن انواع مواد مخدر کشف شد و در همین مدت بیش از سه میلیون قرص روان‌گردان از قاچاقچیان مواد مخدر به دست آمد.
وی ادامه داد: همچنین در سالجاری بیش از 100 کارگاه تولید شیشه کشف و منهدم شد و یک تن ماده صنعتی شیشه از این کارگاه‌ها به دست آمد.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به تبلیغات دروغین در خصوص اثرات لاغری شیشه و اعتیاد نداشتن به این ماده گفت: متأسفانه در برخی از آرایشگاه‌های زنانه با تجویز قرص‌های حاوی آمفتامین و متاآمفتامین به عنوان قرص‌های لاغری، از اعتیاد نداشتن به مصرف این قرص‌ها به مشتریان این آرایشگاه‌ها می‌گویند و این درحالی است که مصرف یکبار برخی از این مواد اعتیاد‌آور است.
 هیچ پروتکل درمانی برای شیشه وجود ندارد
جزینی افزود: باید توجه داشت که متأسفانه تنها 20 درصد از معتادان کشور موفق به ترک مواد مخدر می‌شوند و این درحالی است که در حال حاضر هیچ پروتکل درمانی برای درمان اعتیاد به شیشه در کشور وجود ندارد.
وی رفتار خشونت‌آمیز، انزوا، افسردگی و افت تحصیلی را از علائمی بیان کرد که جمع شدن آنها در یک فرد به عنوان علایم اعتیاد به ماده مخدر شیشه و یا روان‌گردان‌ها محسوب می‌شود و افزود: متأسفانه در حال حاضر سالانه 80 تُن مواد صنعتی در کشور مصرف می‌شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در چند ماه اخیر به دنبال اقدامات مقابله‌ای انجام شده، قیمت هر کیلو شیشه در کشور از 20 میلیون تومان به 80 میلیون تومان رسید که گران شدن قیمت شیشه و مبارزه با ورود پیش‌سازهای این ماده به کشور موجب شده است تا تولید این ماده در کشورمان کاهش یابد.
به گزارش تسنیم، جزینی در ادامه با هشدار نسبت مصرف قرص‌های «ترامادول» و «ریتالین»، به دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: استفاده از این قرص‌ها به منزله ورود به اعتیاد روانی محسوب شده و مصرف بیش از اندازه قرص ترامادول می‌تواند به تشنج مصرف‌کنندگان و مرگ آنها بینجامد.
 افزایش مجدد مرگ و میر زنان معتاد در سالجاری
وی با اعلام خبر افزایش مرگ پنج درصدی زنان معتاد در سالجاری، گفت: متأسفانه سال گذشته ما شاهد افزایش 30 درصدی مرگ و میر در میان زنان معتاد بودیم و امسال نیز مرگ و‌میر زنان به میزان پنج درصد افزایش داشته است. قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: از میان یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور، 26 درصد به مواد صنعتی اعتیاد دارند که غالباً در سنین پایین‌تر از 35 سال هستند.
جزینی همچنین با اشاره به گنجاندن موضوعات مرتبط به پیشگیری از اعتیاد در دو سال گذشته در کتاب‌های درسی، این اقدامات را کافی ندانست و از مربیان پرورشی و معلمان خواست تا نسبت به آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان در حوزه اعتیاد، تلاش بیشتری کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com