انتقاد مدال‌آور نابینای استان از مسئولان ورزش همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 24 بهمن 1404

Today : Fri, February 13, 2026




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


logo-samandehi
 
کد مطلب:  121071 تاریخ انتشار:  1400-09-18 - 07:00 تعداد بازدید:  237
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

انتقاد مدال‌آور نابینای استان از مسئولان ورزش

ورزشی

 مدال‌آور نابینای پاراآسیایی استان که هفته گذشته در بحرین 2 مدال برنز کسب کرد از بی‌مهری مسئولان دستگاه ورزش استان انتقاد کرد.
مدال‌آور بازی‌های پاراآسیایی جوانان در رشته دوومیدانی با انتقاد از مسئولان بیان کرد: با وجود این که در بازی‌های پاراآسیایی جوانان بحرین موفق به کسب 2 مدال برنز در رشته دوومیدانی شدم، اما همچنان مورد کم لطفی مسئولان اداره ورزش‌وجوانان استان قرار دارم.
مهرداد نجفی به ایسنا، گفت: در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در بحرین در ۳ ماده دوومیدانی ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ متر شرکت کردم که موفق به کسب 2 مدال برنز در دوی 100 و 200 متر شدم، البته هدفگذاری من کسب مدال طلا بود که به دلیل بالا بودن سطح رقابت‌ها، تنها به 2مدال برنز بسنده کردم.
این دونده نابینا خاطرنشان کرد: برای قرار گرفتن روی سکو ۴ سال بود که با وجود کرونا و فراهم نبودن شرایط برای تمرینات، سختی‌های زیادی را متحمل و هزینه‌های زیادی را پرداخت کردم تا بهترین عملکرد را در بحرین داشته باشم، خوشحالم که دست خالی از بازی‌های پاراآسیایی جوانان برنگشتم.
وی با انتقاد نسبت به بی‌توجهی مسئولان ورزش استان به ورزشکاران نابینا و کم‌بینای این استان تصریح کرد: با وجود این که بارها در مسابقات مختلف برای این استان افتخارآفرینی کرده‌ام، اما هیچ وقت مورد حمایت نبودم. در بازی‌های پاراآسیایی جوانان بحرین نیز با وجود این که 2 مدال برنز کسب کردم، اما مسئولان دستگاه ورزش استان از یک تبریک ساده نیز دریغ کردند.
نجفی خاطرنشان کرد: تا جایی که اطلاع دارم تمام استان‌ها برای ورزشکاران اعزامی خود مراسم بدرقه برگزار کرده بودند، اما متأسفانه مسئولان اداره ورزش و جوانان استان فکر کنم حتی اطلاعی از حضور من در این بازی‌ها ندارند، چه برسد به این که برای من مراسم بدرقه برگزار کنند.
این دونده نابینا در پاسخ به این پرسش که آیا مسئولان تربیت بدنی استان همدان نسبت به مدال‌آوران پارالمپیک توکیو نیز چنین برخوردی داشتند، گفت: وحیدعلی نجمی تنها دوومیدانی‌کار اعزامی نابینا و کم بینا به پارالمپیک توکیو بود که وی نیز بدون هیچ حمایت خاصی از مسئولان استان در این رویداد مهم حضور پیدا کرد. البته حمایت آنها فقط در حد وعده و وعید است که هیچ وقت عملیاتی نمی‌شود.
وی در پایان افزود: امیدوارم روزی برسد که بیشتر مورد حمایت مسئولان قرار بگیریم تا انگیزه بیشتری برای شرکت در بازی‌های آسیایی و سایر رویدادهای بین‌المللی داشته باشیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com