روایتی از گردشگری کرونازده‌ی تایلند و سنگاپور همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  106434 تاریخ انتشار:  1398-12-08 - 11:38 تعداد بازدید:  225
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گردشگری برون‌مرزی با کرونا چه می‌کند؟
روایتی از گردشگری کرونازده‌ی تایلند و سنگاپور

گردشگری

 مهم‌ترین خط هوایی سنگاپور به‌دلیل جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا پروازهایش را به سراسر جهان و به مقاصدی همچون نیویورک، لندن، فرانکفورت، توکیو و سیدنی کاهش داد. سیمین ثقفی از خبرنگاران گردشگری که در عرصه بین‌المللی فعالیت دارد در یادداشتی نوشت :
بیشتر از یک ماه از اعلام فراگیری ویروسی به‌نام کرونا در چین می‌گذرد. ویروسی که هرچند به سرعت و در اثر پنهانکاری اولیه گسترده شد ولی به سرعت، کمی بیشتر تحت کنترل درآمد اما همچنان قربانی می‌گیرد.
شیوع ویروس کرونا درست زمانی اتفاق افتاد که بیشترین تعداد گردشگران چینی به نقاط مختلف دنیا سفر می‌کردند از این رو بسیاری از مهمترین مقاصد سفر آنان تحت‌تأثیر این ویروس قرار گرفت. مسئولان این کشورها که همچنان نشانه‌ها و تزئینات استقبال از گردشگران چینی را در فرودگاه‌ها و مراکز اصلی شهرهای خود دارند، هرچند به نظر می‌رسد از کاهش سفر چینی‌ها شده به شدت نگران هستند و در مواردی با گروه‌ها یا پیام‌هایی همراهی خود را با چینی‌ها نشان دادند اما بیشتر از آن به فکر امن نگاهداشتن کشور‌هایشان برای مردم خود و دیگر گردشگران هستند تا چنددرصد باقیمانده از گردشگران ورودی خود را از دست ندهند.
 یکی از این مقاصد سنگاپور است.
سنگاپوری‌ها پس از چین دومین کشوری بودند که بیشترین تعداد مبتلا به ویروس کرونا در آن گزارش شد. هرچند در هفته گذشته کره‌جنوبی و پس از آن ایران از آن سبقت گرفتند.
تا به حال تعداد 89 مورد ابتلا به ویروس در این کشور مشاهده شده که 51 مورد آن بهبود یافته و تاکنون هیچ مورد مرگی گزارش نشده است.
 روایتی از گردشگری کرونازده‌ی تایلند و سنگاپور
سنگاپوری‌ها قوانین سختگیرانه‌ای را در این زمینه اعمال کردند. این کشور ورود افرادی را که از چین به این کشور سفر می‌کنند محدود کرده همچنین افراد مشکوک و خانواده‌هایشان را در قرنطینه جدی قرار داده و تلاش کرده تا با ایجاد امکانات عمومی برای کنترل سلامتی و بهداشتی افراد و در اختیار قرار دادن ماسک‌های رایگان به خانواده‌ها از ورود و گسترده شدن ویروس جلوگیری کند. همچنین اعلام شده با توجه به تکنولوژی پیشرفته کنترل ارتباطات، افراد مرتبط با فرد مبتلا نیز کنترل و شناسایی می‌شوند.
با توجه به موارد تماس نزدیک با مبتلایان تعدا 2 هزار و 812 نفر در قرنطینه قرار گرفتند که از این تعداد 908 نفر هنوز دوره قرنطینه را می‌گذرانند و بقیه پس از گذراندن دوره به خانه‌هایشان بازگشته‌اند.
و شاید به‌دلیل اعمال این قوانین سختگیرانه است که سازمان گردشگری سنگاپور به افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند اما نگران ابتلا به ویروس کرونا هستند، اطمینان می‌دهد که تمام تلاشش را برای در امان نگاه‌داشتن گردشگران از ویروس انجام داده است. در گزارش‌ها آمده که از زمان آغاز شیوع ویروس در ماه ژانویه، روزانه 20 هزار گردشگر به این کشور وارد شده‌اند. در گذشته، به‌طور معمول 20 درصد گردشگران سنگاپور را چینی‌ها تشکیل می‌دادند.
چین بزرگترین بازار هدف سنگاپور در گردشگری است و در سال 2019 تعداد 1/3 میلیون گردشگر چینی به این کشور سفر کرده‌اند اما حالا دولت تخمین زده است که تعداد گردشگرانش به‌ویژه از چین، تا پایان سالجاری 30 درصد کاهش یابد.
مهم‌ترین خط هوایی سنگاپور، اعلام کرده که به‌دلیل جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا پروازهایش را به سراسر جهان و به مقاصدی هم‌چون نیویورک، لندن، فرانکفورت، توکیو و سیدنی کاهش می‌دهد. مقامات سنگاپوری هم‌چنین تأکید کرده‌اند که مطلع هستند که ممکن است امکان انتقال ویروس از طریق مسافرانی که از فرودگاه بین‌المللیchangi سنگاپور گذر می‌کنند وجود داشته باشند بنابراین نهایت کنترل را در این فرودگاه که یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های دنیا و یک گذرگاه اصلی برای بسیاری از خطوط بین‌المللی دنیاست، انجام می‌دهند.
مقامات سنگاپوری گفته‌اند که تلاش دارند تا با اخبار نادرستی همچون تعطیلی مدارس یا خلوت شدن فرودگاه‌ها که به غلط از چگونگی مبارزه آنان با ویروس کرونا منتشر می‌شود، مبارزه کنند زیرا این اطلاعات نادرست بر روی برنامه سفر افراد تأثیرگذار است. گفته می‌شود هیچ یک از رویدادهای مهمی که قرار است در سالجاری در سنگاپور برگزار شود تاکنون به تعویق نیافتاده است.
به‌نظر می‌رسد این کشور 8/5 میلیون نفری قصد دارد تا همچنان خود را مقصدی جذاب برای گردشگران از سراسر جهان نگاه دارد. مقصدی که تنها در سال 2019 توانست میزبان 1/19 میلیون نفر شود و درامدی 19 بیلیون دلاری نصیب اقتصادش کند.
 تایلند
اما کشور تایلند نیز با میزبانی حدود 11 میلیون گردشگر چینی در سال 2019، یکی از مهمترین مقاصد سفر چینی‌هاست و حالا این کشور 35 مورد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کرده که از میان آنها 15 نفر بهبود یافته‌اند.
گردشگری تایلند نیز آسیب مهلکی از شیوع ویروس کرونا دید و براساس اعلام وزیر گردشگری این کشور انتظار می‌رود تا با کاهش 50 درصدی تعداد گردشگران یعنی 20 میلیون نفر در نیمه نخست سال 2020 روبه‌رو شود. سهم گردشگران چینی در اقتصاد گردشگری تایلند 6/27 درصد است.
 همچنین پیش‌بینی شده در طول 3 ماه نخست سال اقتصاد گردشگری این کشور یک ضرر 75 بیلیون باتی را متحمل شود. (بات واحد پول تایلند است و هر یک میلیون بات تقریبا معادل 32 هزار دلار است)
هرچند بنابر نظر کارشناسان درست است که چین با آغاز به کار دولت جدید تایلند به‌عنوان شریک شماره یک تایلند به‌شمار می‌آید و با شرایط پیش‌آمده آسیب‌های زیادی به اقتصاد این کشور وارد می‌شود، اما گردشگری تایلند به تنهایی نیز در طول 2 سال گذشته با چالش‌های جدی و بحران‌زایی روبه‌رو بوده از فعالیت بیشتر نیروهای مخالف دولت و تیراندازی یک نظامی به مردم و کشتن 29 نفر غیرنظامی در یک مکان عمومی تا مشکلاتی که برای گردشگران چینی در یکی از جزیره‌های این کشور پیش آمد و به مرگ حدود 50 نفر از آنان منجر شد.
اما با تمام اهتمامی که دولت تایلند در حفظ همراهی با دولت چین و افزایش تعداد گردشگرانش از این کشور انجام می‌دهد، حالا ناچار است ورود آنان را محدود کرده و در مبادی ورودی گواهی سلامتی آنان را کنترل کند که این مسأله چندان برای گردشگران چینی مطلوب نیست.  از طرفی گردشگران دیگر کشورها در تایلند، ترجیح می‌دهند به دیدار مناطقی که گردشگران چینی در آن فراوانند نروند. چالش دیگری که شرایط جدید نهاد گردشگری تایلند را با آن روبه‌رو کرده، ضرورت سرمایه‌گذاری برای جذب گردشگر از دیگر بازارهاست تا اقتصاد گردشگری این کشور به گردشگران چینی وابسته نشود.
اما از دیگرسو، دولت تایلند با تأکید بر انجام اقدامات امدادی برای حمایت از فعالان گردشگری این کشور، در پی تأثیرات منفی شیوع کرونا، به اجرای سیاست‌های حمایتی مالی از جمله وام‌های کوتاه‌مدت یا مشوق‌های مالیاتی و آموزش‌هایی برای جبران مالی خسارت‌های وارده ناشی از ویروس کرونا، اقدام کرده است.  وزیر گردشگری این کشور درحالی‌که امیدوار است تا ماه آپریل وضعیت بهتر شود، اولویت کشورش را امنیت مسافران می‌داند و از سویی نهاد گردشگری تایلند را موظف می‌کند تا تمام تلاش خود را برای جبران این خسارت انجام دهد.
در این راستا، هتل‌ها و اقامتگاه‌ها درحال کاهش هزینه‌هایشان هستند و از استخدام‌های غیرضروری خودداری می‌کنند.  اما از اقداماتی که نهاد گردشگری تایلند برای اقدامات عمومی انجام داده است؛ راه‌اندازی وب‌سایتی است که می‌تواند افراد مشکوک به ابتلا به ویروس را با پرکردن پرسش‌نامه‌ای کنترل کرده و براساس نتایج حاصله از پاسخ‌ها به 3 رده بی‌خطر، کم‌خطر و پرخطر دسته بندی کرده و توصیه‌هایی برای آنان داشته باشد. این نهاد از کاربران خواسته تا صادقانه به سؤالات پاسخ دهند تا بتوانند در پیشگیری و کنترل شیوع ویروس مؤثرتر عمل کنند.
افرادی که اطلاعات درستی در اختیار این سایت قرار ندهند براساس قانون جرایم کامپیوتری، مجازات می‌شوند.  در این وب‌سایت به گردشگران بین‌المللی و عموم مردم توصیه شده از خوردن غذاهای نیم‌پخته پرهیز کنند، از قاشق غذاخوری استفاده کنند، دست‌های خود را بشویند، در هنگام حضور در مکان‌های شلوغ از ماسک استفاده کنند و از تماس با چشم‌ها، بینی و دهانشان پرهیز کنند.
تلفن‌هایی نیز برای تماس با بخش‌های کنترل بیماری‌ها، مرکز نهاد گردشگری تایلند و پلیس توریست این کشور اعلام شده است.
در محافل عمومی این کشور نیز امکانات کنترل تب و گزارش موارد مشکوک ابتلا وجود دارد همچنین مایعات ضدعفونی‌کننده دست‌ها در دسترس مردم قرار دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com