گردشگر بماند پول خرج می کند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  77477 تاریخ انتشار:  1396-03-01 - 05:45 تعداد بازدید:  238
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ماندگاری میهمان هدف باشد
گردشگر بماند پول خرج می کند

گردشگری

هر یک شب افزایش ماندگاری گردشگری آورده بیشتری برای مقصد دارد . مدیر اقامتگاه بومگردی روستای ورکانه همدان با عنوان این مطلب گفت : در برنامه‌ریزی توسعه گردشگری هر مقدار بتوان گردشگر را بیشتر در مقصد نگاه داریم درآمد بیشتری نیز کسب خواهد شد .  نعیمه لشگری اظهار کرد: برای تحقق این افزایش درآمد هر بخش گردشگری جایگاه مخصوص به خود را دارد ؛ جاذبه‌های طبیعی و تاریخی بخش مشخصی را به خود اختصاص می‌دهد اما در کشورهای توسعه‌یافته حول یک جاذبه قوی، جاذبه‌های دست ساز و مصنوعی ایجاد می‌کنند.
به گزارش فارس ، وی تصریح کرد: به عنوان مثال غار علیصدر  یک جاذبه بسیار قوی است که می‌توان با ایجاد جاذبه‌های دست ساز در کنار آن میزان ماندگاری مسافران را به شکل قابل توجهی افزایش داد. کارشناس ارشد برنامه‌ریزی توسعه گردشگری همدان با بیان اینکه یعنی هر جاذبه دست‌ساز باید بتواند مدت اقامت را افزایش دهد، ادامه داد: این مهم را می‌توان در آمار سالانه‌ای که سازمان گردشگری ارائه می‌دهد به راحتی ملاحظه کرد. وی با اشاره به اینکه کشورهایی که بیشترین ورود گردشگران را دارند، الزاما آن‌هایی نیستند که بیشترین درآمد را دارند، خاطرنشان کرد: طی آمار ایالات متحده آمریکا هرچند که میزان ورود گردشگران کمتر است اما درآمد آن بیشتر است چون میزان ماندگاری بیشتری دارد.
لشگری با بیان اینکه مجموعه‌ای عوامل دست به دست هم داده که میزان ماندگاری مسافران به اندازه کافی رشد نداشته باشد، گفت: امروز هتل‌ها برای اقامت خانواده‌ها گران خواهد بود بنابراین مسافرخانه‌هایی هستند که برخی از افراد حاضر به اقامت در آن‌ها نیستند.کارشناس ارشد برنامه‌ریزی توسعه گردشگری همدان اظهار کرد: چالش در همین زمان مشخص می‌شود که اقامتگاهی برای قشر متوسط که توان پرداخت هزینه هتل را ندارند در همدان موجود نیست و از عوامل اصلی کاهش میزان ماندگاری مسافران در آن است. وی افزود: در حال حاضر هتل‌ها به دلیل گران قیمت بودن با تخت‌های خالی مواجه هستند، در کنار این مسئله مردم نیز علاقه‌ای به استفاده از مسافرخانه‌ها نداشته و اغلب به چادر زدن در کنار خیابان علاقه بیشتری دارند. لشگری با اشاره به اینکه اقامتگاه‌های حد وسط برای خانواده‌ها در طی این سال‌ها در همدان نداشتیم، تصریح کرد: اقامتگاهی که از نظر بهداشت مناسب باشد و قیمت متوسطی نیز داشته باشد.وی با بیان اینکه اقامتگاه‌های بومگردی در این میان می‌توان راهکار خوبی برای جبران این خلأ باشد، ادامه داد: البته این راهکار به معنای رشد و توسعه بی رویه اقامتگاه‌های بومگردی در مناطق مختلف نیست، بلکه می‌توانیم هتل‌های دو ستاره‌ای داشته باشیم که خانواده‌های قشر متوسط بتوانند در آن اسکان یابند. کارشناس ارشد برنامه ریزی توسعه گردشگری همدان با بیان اینکه در صورت تحقق این اقامتگاه‌ها میزان ماندگاری مسافران افزایش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: برای جذب گردشگر باید زیر ساخت ایجاد شود و زمانی که سرمایه گذاری برای ساخت هتل اقدام می‌کند باید او را تشویق هم کرد.
لشگری با اشاره به اینکه مجتمع‌های تفریحی توریستی نیز از جاذبه‌های دست‌ساز برای رونق گردشگری است، ادامه داد: تبلیغ داشته‌ها و شناسندن مقصدهای گردشگری باید به خوبی صورت گیرد زیرا بسیاری از مقاصد گردشگری کشور به خوبی شناخته نشده است. وی تأکید کرد: به عنوان نمونه پس از پخش سریال علی‌البدل استقبال خوبی از روستای ورکانه همدان به عمل آمد که امیدواریم تابستان پیش رو به نقطه عطفی برای صنعت گردشگری استان همدان بدل شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com