آزادبخت: قانون مقابل تبلیغات زودهنگام سکوت کرده است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  96965 تاریخ انتشار:  1398-05-08 - 08:31 تعداد بازدید:  183
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون سیاسی استاندار از رفتار دوگانه کاندیداها می گوید
آزادبخت: قانون مقابل تبلیغات زودهنگام سکوت کرده است

نویسنده : اکرم چهاردولی

داخلی


  انتخابات پیش رو از چند جهت اثرگذارتر و برای ملت ایران سرنوشت سازتر از ادوار پیشین است. از آن رو که اجماع دولت های استکباری برای مبارزه اقتصادی سیاسی با ملت ایران اشکال جدیدی پیدا کرده و هر روز فشارها بر آن بیشتر می شود.
اما یکبار دیگر این انتخابات علاوه بر آنکه به تشکیل مجلسی کارآمد منجر خواهد شد، رفراندومی بزرگ در سرتاسر ایران اسلامی می شود به شرط آنکه مجریان و ناظران از چند نکته غافل نشوند و با رعایت اصل مردمسالاری در تمام شئون آن، به اجرای دقیق قانون، احترام به تمام سلایق و جناح ها و امنیت کامل آن بپردازند.
در آستانه تشکیل ستادهای زیرمجموعه وزارت کشور، گفتگویی ترتیب داده ایم با مصطفی آزادبخت معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان که در آن به بررسی مسائل مختلف انتخابات در استان پرداخته‌ایم:
وضعیت نظارت بر انتخابات، چالش های احتمالی امنیتی موجود، حضور احزاب و تشکل ها و مواردی چون تبلیغات زودهنگام و ایجاد فضای رقابتی از جمله مواردی است که در این گفتگو با هم می خوانیم:
درخصوص ۴ رکن و شاخص اصلی برگزاری انتخابات از دیدگاه وزارت کشور و استاندار همدان یعنی مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت در انتخابات و اقدامات ستاد انتخابات در ارتباط با اجرایی شدن این شاخص ها توضیح دهید؟
وزارت کشور با هدایت های کارشناسی از جمله تشکیل ستاد انتخابات و مرحله بندی انتخابات و بالاتر از همه دعوت از دست اندرکاران، برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس را دستور کار قرار داده است. در این راستا همایش سراسری برای همه فرمانداران در مرکز برگزار شد و در این همایش کمیته های انتخابات تشکیل گردید فرمانداران نیز تجارب، نیازمندی و درخواست های خود را مطرح کردند.
به عقیده من، وزارت کشور گام تاثیر گذار و بلندی را برای توجیه متولیان انتخابات برداشته است، تا کنون 5 جلسه ستاد انتخابات را برگزار کردیم در جلسات ستاد انتخابات ضمن تبادل نظر و مرور قانون انتخابات نیازمندی ها را احصا کرده و برای برطرف کردنشان برنامه ریزی می کنیم.
با توجه به تهدیدات و آسیب هایی که در زمینه انتخابات داریم جامعه اطلاعاتی استان با محوریت اداره کل اطلاعات در این زمینه ورود پیدا کرده است و ما با شناسایی تهدیدات و آسیب ها راههای برطرف کردن و مقابله با آن ها را پیش بینی کردیم.
خوشبختانه در استان با محوریت و نقش آفرینی و نگاه بلند آقای استاندار در همه صحنه ها وحدت، هماهنگی و همدلی را شاهد هستیم البته در عرصه انتخابات ما به این وحدت و همدلی بیشتر نیاز داریم. از آنجا که امسال مهمترین پروژه وزارت کشور برگزاری انتخابات است. بی طرفانه با توکل خدا، استفاده از افراد توانمند و سالم بستر لازم را فراهم می کنیم تا انتخاباتی کم نظیری را در استان برگزار کنیم.
البته مشارکت مردم در عرصه انتخابات نکته مهمی است چراکه مشارکت آنان همواره باعث دلگرمی مردم، تقویت قدرت نظام و ناامیدی دشمنان شده است. بنابراین هر کسی که در راستای رقابت و مشارکت مسئولتی دارد باید با قانون مداری و بلند نظری بستر را برای شرکت حداکثری مردم فراهم کنیم و این مهم به وسیله ایجاد فضای رقابتی به وجود می آید ما به طور قطع و یقین به نظارت اعتقاد داریم و نباید افرادی که نسبت به نظام ضدیت دارند در عرصه رقابت ورود کنند.
اما معتقدیم تمام افرادی که براساس قانون در چارچوب نظام شرایط کاندیداتوری را دارند بستر برای حضور آن ها محیا است با این رویکرد که همه افراد با هر دیدگاه و سلیقه ای به میدان بیایند قطعا مشارکت حداکثری که مدنظر ماست رقم خواهد خورد.
 دیدگاه شما درباره تبلیغات زودهنگام برخی داوطلبان انتخابات چیست؟ آیا  برخورد می کنید؟
در خصوص تبلیغات زود هنگام به نظر می‌آید قانون مقداری سکوت کرده است و بسترهایی برای این موضوع  فراهم هست. البته ما نباید همیشه با نگاه منفی به یک رویداد نگاه کنیم بعضی مواقع  زمینه ای فراهم می شود تا فرد خودش را معرفی ‌کند و مردم نسبت به وی شناخت بهتری پیدا کنند.
 دلیل اینکه می‌فرمایید قانون سکوت کرده چیست؟
دلیل خاصی ندارد، این موضوع در قانون پیشنهاد نشده است. به نظر می‌آید قانون انتخابات در این باره به دلیل گستردگی کار ، فراگیر بودن و همه جانبه نگر بودن دستشان را باز گذاشته است تا افراد دوگانه برخورد کنند.  البته اگر  می‌بینیم افراد مشخصاً دست به تبلیغات می‌زنند قطعاً برخورد مقتضی به عمل می‌آید.
  این موضوع در افزایش مشارکت تأثیر دارد؟نحوه تعامل ستاد انتخابات  با هیأت نظارت در استان چگونه است.
تعامل خوبی داریم و از این به بعد هم این تعامل بیشتر می‌شود ما اصلاً نگران نیستیم چون بنا داریم هم دوستانمان در هیأت نظارت و هم هیأت اجرایی قانون را اجرا کنند در قانون کاملاً تعریف شده است اجرا با ماست و نظارت با دوستان است ما دراین حوزه مشکلی نخواهیم داشت.
 راهکار ستاد برای تامین امنیت سخنرانی های تبلیغی انتخاباتی و بهره مندی عادلانه داوطلبان از امکانات شبه دولتی مانند تالارها و... چیست؟
برای سخنرانی کاندیداها و طرفداران آن ها بستر عادلانه را فراهم می کنیم و هر جا که از نظر قانون مکان و فرد اجازه داده ما مسئولیت امنیت را برعهده داریم این را تضمین شده بدانند. جای نگرانی نیست قطعا برای اجتماعات امنیت لازم وجود دارد، هر جا هم لازم باشد ما برای پشتیبانی وارد می شویم.
 درباره میزان آمادگی استان برای برگزاری الکترونیکی انتخابات یا انتخابات استانی توضیح بفرمایید؟
ما گام به گام سیاست های انتخاباتی وزارت کشور را اجرا می کنیم، متولیان امر به موقع آموزش های لازم را دیدند و نیازمندی ها را برآورد کردند بطوریکه با برگزاری هر دو هفته یک بار ستاد انتخابات تمام امورات مربوط به انتخابات را احصا و با دید کارشناسی رصد می‌کند. با برنامه و براساس سیاست های وزارت کشور پیش می رویم.
 زمان اتمام تغییرات در فرمانداریها با توجه به وظیفه سنگین فرمانداران در انتخابات به پایان رسیده است؟  
یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه بودیم فرماندارهایی که لازم بود تغییر دادیم همه تعیین تکلیف شدند اما این قطعی نیست  اگر  برخی جاها پیش بیاید با هماهنگی وزیر کشور می‌توانیم این کار را انجام بدهیم. این نیست که بگوییم مطلقاً تمام شده ممکن است  ضرورتی باشد البته وزیر کشور هم  ر سخنرانی هفته های اخیر خود گفتند که  اگر لازم باشد ما در شب انتخابات هم فرماندار جابه‌جا می‌کنیم.
 به هر حال در استان پرونده فرمانداری ها فعلا بسته شده با تدبیر و مدیریت استاندار جابه‌جایی‌ها صورت گرفته است و آماده برگزاری انتخابات هستیم.
 مصادره عملکرد دولت توسط برخی نمایندگان صورت می گیرد در خصوص راهکار پیش بینی شده برای مقابله با آن توضیح بفرمایید؟
در توسعه و پیشرفت استان نمایندگان هم نقش داشتند ما نمی‌توانیم نقش آنان را در پیشرفت نبینیم، البته بعضی مواقع پا را فراتر گذاشته و فعالیت دولت را هم در راستای فعالیت‌های خودشان مطرح می‌کنند که ما این موضوع را هم به فال نیک می‌گیریم همین که نماینده می‌آید و عملکرد دولت را تبلیغ می‌کند اقدام مثبتی است به هر حال کار در جمهوری اسلامی انجام شده است.
 نحوه تعامل ستاد انتخابات با احزاب و تشکل ها چگونه خواهد بود ؟
طبق سیاست وزارت کشور و نظر آقای شاهرخی و اعتقادی که بنده دارم تعاملات بسیار خوب است، ارتباط تنگاتنگی با احزاب داریم ما این توفیق را داشتیم که حتی یک بار میزبان همه احزاب چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا باشیم.
به اعتقاد من  احزاب از قشری هستند که بیشتر خدمت را می‌کنند و کمتر منفعت می‌بینند.
 انتظارات شما از احزاب و تشکل ها، نحوه فعالیت خانه احزاب در ستاد انتخابات چیست؟
احزاب باید در انتخابات حضوری فعال، پررنگ و با برنامه داشته باشند ما هر چه به سمت احزاب قوی در انتخابات برویم نتیجه انتخابات قطعاً کیفی‌تر خواهد بود.
پس احزاب باید به طور جدی در عرصه انتخابات ورود کنند از افراد توانمند پشتیبانی کنند و یک لحظه هم در انتخابات بی‌تفاوت نباشند که البته نیستند.
 ما خانه احزاب را هم داریم نحوه فعالیت خانه احزاب در انتخابات چیست؟
خانه احزاب وظیفه‌اش مدیریت و هدایت احزاب است که انصافاً در این عرصه فعال بوده و نقش خوبی را ایفا کرده است و در انتخابات حضور خوب و فعالی خواهند داشت. احزاب می‌توانند با جدیت و نقش‌آفرینی بهتری در انتخابات شرکت کنند.
 آخرین تغییرات حوزه های انتخابیه استان( وضعیت درگزین و ...) چگونه خواهد بود؟
ایجاد شهرستان درگزین یک امتیاز ویژه برای استان بود منطقه محرومی که با فرمانداری شدن خدمت رسانی به مردم تقویت ‌شد در این حوزه هم امسال دو تا فرمانداری داریم که نقش آفرینی می‌کنند در مورد سایر حوزه های انتخابیه هم  موضوع خاصی اتفاق نیافتاده است.
 سخن پایانی؟
مطلبی که باید مردم عزیز ما به آن توجه کنند این است که انتخابات همیشه یه محک و یک آزمایش بزرگ برای نظام بوده، همیشه نقش اول و بی بدیل را مردم ایفا کردند به طور قطع یقین چشم امید ما به مردم است  چرا که ما آنان  را در همه عرصه ولی نعمت خود می دانیم. مردم انشاا... با احساس مسئولیت همیشگی، استقامت و با دشمن شناسی و بی توجهی به جو‌سازی های دشمن، کاندیداهای اصلح و توانمند را شناسایی می کنند  تا در روز انتخابات با رأی خود برگ زرینی از حضور حماسی خودشان را در تاریخ انقلاب ورق بزنند.
حضرت امام (ره) مجلس را در رأس امور می دانند. یک مجلس خوب می تواند با قانون گذاری و نظارت قوی در توسعه کشور نقش اساسی داشته باشد مردم عزیز ما باید کاندیداها را مورد مطالعه جدی قرار بدهند و افراد توانمند ، با تجربه و با سواد این کار را انتخاب کنند تا  انشاا.. بتوانیم با مجلس قوی و توانمند به اهدافمان برسیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com