کرونای انگلیسی همدان تکذیب شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  116025 تاریخ انتشار:  1399-12-04 - 07:00 تعداد بازدید:  284
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کرونای انگلیسی همدان تکذیب شد

اخبار

■ حمله کووید-19 از بهمن تا امروز 1510 قربانی دارد

 از ابتدای شیوع کرونا تا امروز هزاران نفر درگیر کرونا شده‌اند و این بدان معنا است که اگر هرچه سریعتر از شیوع گسترده بیماری جلوگیری نشود، ممکن است تا پایان اسفند استان درگیر پیک‌های شدیدتر بیماری شود و همدان زیر بار سنگینی این بیماری له می‌شود.
این شرایط زمانی هولناک‌تر می‌شود که خبر فوت یک همدانی مبتلا به کرونای انگلیسی توسط سخنگوی وزارت بهداشت اعلام شد و نشان داد که همدان نیز از حمله این ویروس جهش‌یافته در امان نمانده است.
از طرفی تا لحظه نگارش این مطلب با اینکه این اطلاعات به‌صورت رسمی توسط سخنگوی وزارت بهداشت اعلام شده اما روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان آن را کذب اعلام کرده است و به خبرنگار ما از بررسی‌های بیشتر به‌منظور رسیدن به اطلاعات بیشتر درباره اینکه آیا ویروس انگلیسی در همدان که سبب مرگ یک همدانی شده باشد وجود دارد یا نه، خبر داد.
بنا بر گفته‌های محمد طاهری درحال‌حاضر همدان هزار و ۵۱۰ نفر قربانی مرگ کرونایی دارد که متأسفانه در چند روز اخیر نیز روندی افزایشی را آغاز کرده است.
وی با یادآوری این موضوع که موارد جدید جهش‌های کرونا به ویروس کرونای انگلیسی ختم نمی‌شود، هشدار داد: ویروس کرونا مدام درحال جهش و چرخش است، بنابراین تنها راه‌حل پیشگیری از چرخش و شیوع گسترده کرونا قطع زنجیره انتقال ویروس است.
طاهری با بیان اینکه بسیاری از افراد علائمی همانند آبریزش بینی، بدن درد و یا گلودرد را همچنان همان سرماخوردگی ساده می‌دانند و به‌راحتی در جامعه تردد می‌کنند، افزود: متأسفانه این رفتارها سبب گسترش بیماری می‌شود، به‌شکلی که صدمات ناشی از آن برای گروه‌های حساس می‌تواند جبران‌ناپذیر باشد.
این استاد دانشگاه با هشدار از ایجاد پیک بیماری درصورت سهل‌انگاری مردم خبر داد و گفت: بررسی وضعیت طغیان‌های صورت گرفته مؤید این است که 4/65 درصد مبتلایان به این ویروس به‌دلیل شرکت در اجتماعات، ۳۱ درصد تماس درون خانگی و 4 درصد رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی در محیط کاری است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تکذیب شایعات منتشرشده مبنی‌بر گزارش ابتلا به ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در استان و اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به این ویروس مشاهده و گزارش نشده است، گفت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۹ مورد بود که از این تعداد ۳۴ نفر در بخش عادی بستری شدند، همچنین درحال‌حاضر ۱۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی این استان بستری هستند و وضعیت جسمی ۲۹ بیمار وخیم گزارش شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: با فوت یک نفر دیگر از مبتلایان قطعی کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، شمار متوفیان کرونا در این استان به یک هزار و ۵۱۰ نفر رسید.
طاهری ادامه داد: همچنین با شناسایی 3 بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع موارد مثبت بستری از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون در استان به ده هزار و ۳۸۲ نفر افزایش یافته است.
وی درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌ها نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد ۳۷۳، بهار ۶۰۳، تویسرکان ۶۶۲، رزن ۴۵۰، درگزین ۱۹۷، فامنین ۱۸۲ و کبودراهنگ ۶۶۶ نفر بوده است.
طاهری افزود: همچنین یک هزار و ۹۱۲ نفر در ملایر، یک هزار و ۱۴۴ نفر در نهاوند و 3 هزار و ۹۲۰ نفر نیز در شهرستان همدان به این ویروس مبتلا و بستری شده‌اند.
ترمیم بافت ریه 5/1 تا ۳ ماه
زمان می‌برد
در همین راستا یک متخصص بیماری‌های داخلی با بیان اینکه ترمیم بافت ریه در افرادی با علائم شدید بیماری کرونا، حداقل 5/1 تا 3 ماه زمان می‌برد و در موارد شدیدتر، ممکن است بخشی از حجم ریه‌ای که تخریب شده، ترمیم نشود، مطرح کرد: به بیماران مبتلا به کرونا با علائم شدید توصیه می‌شود برای انجام فعالیت‌های ورزشی در طول بیماری یا پس از بهبودی حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنند.
حمیدرضا امیرذهنی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه هر بیمار مبتلا به کووید-۱۹ بسته به شرایط بیماری، نیازمند توصیه خاصی برای انجام فعالیت‌های ورزشی است، اظهار کرد: افراد مبتلا به نوع خفیف بیماری کرونا که درگیری ریوی زیادی ندارند، می‌توانند به فعالیت‌های روزمره خود طی دوران قرنطینه ادامه دهند و یا در محل قرنطینه پیاده‌روی کنند اما فعالیت‌های سنگین و شدید که با ایجاد خستگی در بیمار همراه است، توصیه نمی‌شود.
وی به بیماران مبتلا به کرونا با علائم شدیدتر اشاره و خاطرنشان کرد: ترمیم بافت ریه در افرادی با علائم شدید بیماری، حداقل 5/1 تا 3 ماه زمان می‌برد و در موارد شدیدتر، ممکن است بخشی از حجم ریه‌ای که تخریب شده، ترمیم نشود.
امیرذهنی با بیان اینکه ۶۰ درصد ریه برای تنفس طبیعی و بدون تنگی نفس کفایت می‌کند، گفت: هرچه سطح فعالیت بدن بالاتر برود، بسته به نیاز بدن و شدت فعالیت، بخش یا تمامی ۴۰ درصد باقیمانده ریه باید به کمک ۶۰ درصد دیگر بیاید پس هر چه شدت درگیری ریه در بیمار مبتلا به کووید-۱۹ شدیدتر باشد، احتمال بروز تنگی نفس یا اُفت سطح اکسیژن افزایش می‌یابد.
این متخصص بیماری‌های داخلی تأکید کرد: این اُفت اکسیژن و فشار وارد شده به بدن، عوارضی را ایجاد می‌کند؛ بنابراین به بیماران مبتلا به کرونا با علائم شدید توصیه می‌شود برای انجام فعالیت‌های ورزشی در طول بیماری یا پس از بهبودی حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com