بازار در رکود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 10 ارديبهشت 1403

Today : Mon, April 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  48615 تاریخ انتشار:  1393-05-19 - 05:00 تعداد بازدید:  355
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در کارگروه تنظیم بازار همدان اعلام شد
بازار در رکود

اخبار

همدان‌پیام: ظهر ديروز معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در کارگروه تنظیم بازار شهرستان همدان بر ركود بازار همدان اذعان كرد.
علیرضا شجاعی در اين كارگروه كه در فرمانداري همدان برگزار شد، گفت: در حال حاضر بازار در وضعیت رکود است و تقاضا در دو ماه اخیر سال جاری کاهش یافته و دولت در حال آماده کردن برنامه‌ای برای شکستن رکود و فعال کردن بازار است.
وی تشريح كرد: با توجه به قیمت‌های 60 قلم از کالاهای اساسی در فاصله اردیبهشت تا خرداد و همچنین خرداد تا تیرماه سال جاري آنچه مشخص است اينكه برخی اقلام افزایش قیمت و برخی کاهش قیمت داشته‌اند و سعی می‌شود بین عرضه و تقاضا در بازار تعادل ایجاد شود تا به ثباتی نسبی در بازار بينجامد.
وي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص تخلفات صنفي در ماه رمضان گفت: در این مدت 720 گزارش مردمی به ستادها داده شد که 443 مورد از این تعداد متخلف شناخته و پرونده مربوط به آنها تشکیل شد.
شجاعی افزود: در ماه رمضان 660 پرونده ارسالی به تعزیرات و تعداد آرای صادره یک هزار و 21 بود که جریمه این آرای صادره به یک میلیارد و 307 میلیون ریال رسید.
نمايشگاه پاييزه از 20 شهريور برپا مي‌شود
وی با بيان اينكه نمایشگاه‌ها با انگیزه رقابت و با هدف تعدیل قیمت اجناس در بازار برگزار می‌شوند، عنوان کرد: در نمایشگاه طرح ضیافت 200 غرفه به مدت 12 روز برپا شد که در 47 واحد این نمایشگاه فروش فوق‌العاده صورت گرفت و براي دو هزار و 21 پرونده شکایت مردمی به شعبه‌های سیار در سطح شهر 130 میلیون تومان جریمه صادر شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان ادامه داد: نمایشگاه پاییزه از 20 شهریورماه به مدت 10 روز برگزار خواهد شد که لوازم‌التحریر، کیف، کفش، پوشاک و اقلام اساسی در اين نمايشگاه توزيع مي‌شود.
شجاعی بیان کرد: در بخش تأمین کالاهای اصلی بازار سازمان تعاون روستایی می‌تواند نقش اساسی داشته باشد و سبب حذف واسطه‌ها و خرده فروش‌ها شود به گونه‌ای که با حذف هر واسطه بین پنج تا 10 درصد کاهش قیمت ایجاد خواهد شد.
مدیر اتاق اصناف شهرستان همدان نیز در اين خصوص گفت: امسال در نمایشگاه طرح ضیافت تعادلی بین قیمت نمایشگاه و بازار ایجاد شده بود و با این وجود از سوی مردم استقبال خوبی از نمایشگاه شد.
حمیدرضا فرسایی افزود: در نمایشگاه پاییزه با اختصاص غرفه به لوازم‌التحریر با فرهنگ اصیل ایرانی خواستار فروش بیشتر محصولات با ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه اتاق اصناف در دو سال گذشته مقوله کیفیت را اولویت بر قیمت قرار داده است، گفت: تمام تلاشمان اين است که بتوانیم کالاهایی با بالاترین کیفیت در نمایشگاه داشته باشیم و وقتی قیمت در بازار با برپایی نمایشگاه شکسته می‌شود نشان‌دهنده موفقیت نمایشگاه است.
تعديل قيمت‌ها در فصل گردشگري
در ادامه اين جلسه فرماندار همدان با بيان اينكه گردشگري يكي از نقاط توسعه استان است، گفت: با توجه به اينكه فصل تابستان، زمان رونق گردشگري در همدان است، افزايش قيمت نيز به وجود مي‌آيد كه بايد در تعديل قيمت‌ها دقت شود تا شهروندان و مسافران راضي باشند.
علي تعالي با بيان اينكه در ايام عيد فطر تعداد مسافران ورودي 800 هزار نفر بود، افزود: در اين مدت فقط 50 هزار نفر در پارك‌ها و فضاي سبز همدان اسكان يافتند و بر اين اساس لازم است همه دستگاه‌ها براي پذيرايي از مسافران در آماده‌باش باشند تا در زمينه تأمين اقلام خوراكي و مباحث بهداشتي و امنيتي مشكلي ايجاد نشود.
وي خواستار ورود شهرداري‌ها و تعزيرات حكومتي براي ارائه خدمات و كاهش تخلفات صنفي شد و گفت: لازم است چادرهايي براي توزيع نان مسافران در مناطق داراي حجم بالاي مسافر مستقر شود تا نگراني از بابت كيفيت و قيمت نان وجود نداشته باشد. همچنين بايد برخي كشتارگاه‌ها در روزهاي تعطيل فعال باشند تا مشكل افزايش قيمت گوشت نداشته باشيم.
تعالی از روند خريد گندم از كشاورزان ابراز خرسندي كرد و در عين حال گفت: وقفه‌ای که در پرداخت پول مردم داریم در سال‌های بعدی مشکل‌ساز می‌شود.
وی با بیان اینکه در خرید گندم 82 درصد سهمیه استان تخصیص یافته است، گفت: با توجه به اینکه آخرین زمان برای جمع‌آوری گندم را داریم همین سبب سوق یافتن نقدینگی‌ها به سمت سایر استان‌ها می‌شود که باید روند مناسب شود.
مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 نیز در خصوص آخرین وضعیت خرید گندم عنوان کرد: 273 هزار تن آمار خرید گندم مازاد بر نیاز است که توسط بخش دولتی، خصوصی و اصناف خریداری شده است.
علی رحمانی‌فر با بیان اینکه 10 مرکز خرید فعال برای گندم در شهرستان همدان وجود دارد، گفت: 31 هزار و 344 تن گندم توسط بخش دولتی و خصوصی و پنج هزار و 230 تن گندم از سوی اتحادیه شهرستان خریداری شده و تا کنون از 45 هزار و 570 تن خرید پیش‌بینی شده گندم، 37 هزار و 274 تن خریداری شده و در تلاشیم این اختلاف به حداقل برسد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com