1403-02-031403-02-13bool(false) شام و ناهارهای انتخاباتی جرم است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 13 ارديبهشت 1403

Today : Thu, May 2, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  65248 تاریخ انتشار:  1394-08-19 - 05:45 تعداد بازدید:  1016
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ممنوعیت‌های تبلیغاتی در انتخابات از زبان معاون دادگستری
شام و ناهارهای انتخاباتی جرم است

اخبار

■ کاندیداها فله‌ای تبلیغات نکنند                                      ■ 4 کاندیدای احتمالی تخلف داشته‌اند
‌ از تخلف 4 کاندیدای انتخاباتی تا توصیه تبلیغاتی به کاندیداها؛ معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان روز گذشته در نشست خبری با رسانه‌های استان به کاندیداهای انتخابات مجلس تذکر داد که سعی نکنند با تبلیغات فله‌ای اذهان عمومی را جذب خود کنند.
به گزارش ایسنا، ‌سعید گلستانی گفته:‌ در حال حاضر مسائل و مشکلات اجتماعی زیادی در کشور وجود داشته که نمایندگان باید برای هر یک طرح و برنامه‌ای داشته باشند و تنها به دادن شعار اکتفا نکنند و با تبلیغات فله‌ای اذهان عمومی را جذب نکنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان از آغاز به کار دادگاه انتخابات در 2 شعبه دادسرا و دادگاه در استان سخن گفته و از تبلیغات زودهنگام برخی از کاندیداهای انتخاباتی خبر داده است.
گلستانی گفته:‌ برخی از نامزدهای انتخاباتی اقدام به سخنرانی و تبلیغات در مناسبات و مجالس مختلف کرده‌اند که تاکنون تذکراتی به آنها داده شده است.
وی به این کاندیداها هشدار داده که چنانچه به کار خود ادامه دهند، فعالیت آنها به شورای نگهبان گزارش خواهد شد.
استفاده برخی کاندیداها از امکانات دولتی
گلستانی در ادامه به دیگر تخلفات برخی از نامزدهای انتخاباتی اشاره و تصریح کرد: برخی از نامزدها از امکانات دولتی برای تبلیغات انتخابات استفاده می‌کنند که این مسأله توسط گروه‌های خاصی نظارت و پیگیری می‌شود.
وی از فعال شدن ستادهای انتخاباتی برای نظارت بر فعالیت نامزدها خبر داد و گفت: در این ستاد جلساتی گذاشته شده و بر رفتار و کردار کسانی که قصد دارند با شیوه‌های غیرمعقول نظرات مردم را جمع‌آوری کنند نظارت و پیشگیری می‌کنند، همچنین با برگزاری جلساتی با نامزدهای انتخاباتی موارد جرائم به آنها گوشزد می‌شود.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان همدان همچنین با اشاره به برخی اقدامات انتخاباتی در گذشته برای جمع‌آوری رأی از جمله دادن شام و ناهار، توزیع پول و البسه گفت که با مصوبه مجلس شورای اسلامی این اقدام جرم تلقی شد و در حال حاضر ما می‌توانیم به صورت جدی با آنها برخورد کنیم.
گلستانی تصریح کرد: افرادی که به عنوان نماینده مردم انتخاب می‌شوند و در آینده قانون وضع کنند باید این اصول و قواعد را رعایت کنند وگرنه صلاحیت این سمت را به هیچ عنوان ندارند.
4 مورد تبلیغات زودهنگام گزارش شد
وی با اشاره به اینکه تاکنون به 4 مورد از تخلفات نامزدهای انتخاباتی در خصوص تبلیغات زودهنگام تذکر داده شده گفت: این طرح در سطح کشور و شهرستان‌ها توسط دادگستری‌ها صورت می‌گیرد و مردم استان نیز می‌توانند در صورت مشاهده گزارشات خود را به صورت مکتوب اعلام کنند.
گلستانی به تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی و سایت‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: این اقدام نیز جرم محسوب شده که توسط پلیس فتا پیگیری و با متخلفان برخورد خواهد شد و امکان دارد، سایت‌های این افراد تا پایان انتخابات بسته شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به نقش رسانه‌ها در انتخاب درست نمایندگان اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند با انتشار اخبار درست شیوه‌های صحیح انتخابات را به مردم آموزش دهند.
حاشیه‌نشینی نخستین چالش استان
ادامه نشست خبری وی در مورد چالش‌های استان از جمله حاشیه‌نشینی و طلاق بود.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان نخستین چالش و معضل که مشکلاتی را در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ایجاد کرده حاشیه‌نشینی عنوان کرد و گفت: با توجه به خالی شده روستاها از سکنه و روی آوردن به حاشیه شهرها به تبع مشکلاتی را به همراه آورده است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 12 میلیون نفر از جمعیت کشور را حاشیه‌نشینان تشکیل می‌دهند که به دلیل توزیع نکردن عدالت اجتماعی به صورت صحیح، بیشترین مشکلات از جمله بیکاری، فحشا، سرقت و دیگر مشکلات اجتماعی در این مناطق رخ می‌دهد.
گلستانی تصریح کرد: افراد حاشیه‌نشین به دلیل اینکه نمی‌توانند تمام نیازهای خود را مرتفع کنند خواسته‌هایشان به عقده‌های روانی تبدیل شده و منجر می‌شود که به کارهای مختلفی دست بزنند که نمایندگان باید برای این مسأله نیز طرح‌هایی از پیش داشته باشند، اقدام‌های جدی انجام دهند و در حد حرف نباشد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: برخی از این مناطق حتی از امکانات ساده هم محروم هستند که باید ظرف 5 تا 10 سال آتی این مشکلات در کشور رفع شود.
گلستانی همچنین با بیان اینکه نیمی از زندانیان به دلیل مواد مخدر هستند، تصریح کرد: کسانی که به عنوان نماینده انتخاب می‌شوند باید طرح و برنامه‌هایی را نیز برای این موضوع داشته باشند.
وی با اشاره به دلایل طلاق در سال‌های اخیر نیز تصریح کرد: 30 درصد طلاق‌ها به دلیل اعتیاد به مواد مخدر و بیکاری است و مابقی به دلیل نداشتن تناسبات فرهنگی بین دو طرف است.
گلستانی با تأکید بر گسترش نهادهای اجتماعی با محوریت مساجد گفت: مساجد از لحاظ فکری و فرهنگی خالی هستند که باید سازوکارهایی برای تقویت آنها فراهم شود تا بتوانند کارکردهای فرهنگی را در خود ایجاد کنند.
وی در پایان شوراهای محلی را بهترین ظرفیت برای پیگیری آسیب‌ها و مشکلات محلات خواند و بیان کرد: این افراد به خوبی می‌تواند آسیب‌های محلات را شناسایی کرده و در زمینه‌های مختلف اهالی را یاری کنند که این فعالیت‌ها نشان‌دهنده جامعه‌ای پویا و خوش فکر است و مردم باید این وظایف را به خود مردم محول کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com