مصرف برق همدانی‌ها بیشتر از حد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  124574 تاریخ انتشار:  1401-04-09 - 09:09 تعداد بازدید:  138
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استان غیرصنعتی بیشتر از استان‌های صنعتی مصرف دارد
مصرف برق همدانی‌ها بیشتر از حد

اخبار

 ۳۸ درصد از برق مصرفی استان همدان مربوط به بخش صنعت و واحدهای صنعتی است.
معاون برنامه‌ریزی شرکت برق باختر در کمیته مصرف بهینه انرژی برق استان همدان که در راستای حفظ و پایداری شبکه سراسری برق کشور در ایام گرم سال برگزار شد، گفت: میزان مصرف برق صنایع استان همدان به تنهایی بیشتر از مصرف برق صنایع استان‌های مازندران، گیلان، کرمانشاه و کردستان است و با توجه به برنامه های توسعه‌ای صنعت این استان، پیش بینی می‌شود این میزان تا سه سال آینده به ۴۲ درصد افزایش یابد.
علی مصطفوی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای پیشگیری از خاموشی و اعمال زمانبندی قطع برق مشترکان، گفت: بخش کشاورزی دیگر بار غالب مصرف برق در استان همدان نیست و حالا صنعت در مصرف برق پیشتاز شده و تا سه سال آینده مصارف صنعتی در استان به ۴۲ درصد نیز خواهد رسید.
مصطفوی تصریح کرد: ۱۳ واحد صنعتی پرمصرف استان همدان نزدیک به ۲۲۰ مگاوات برق مصرف می‌کنند که بر اساس برنامه ریزی انجام شده باید مصرف مجموع این واحدها به ۷۴ مگاوات کاهش یابد.
معاون برنامه‌ریزی شرکت برق باختر خاطر نشان کرد: برخی از صنایع مهم استان همدان همچون سیمان نهاوند، بیشتر از ۱۰۰ درصد مجاز برق مصرف کردند که باید این میزان کاهش یابد.
وی افزود: برخی صنایع فروسیلیس استان همدان نیز از ابتدای تابستان مصرف خود را ۲۵ درصد کاهش داده اند که باید این روند طی روزهای آینده ادامه داشته باشد همچنین کارخانه فولاد ویان نیز فعالیت خود را به روزانه ۱۰ ساعت رسانده است که قرار است در بازه های زمانی مصرف برق این واحد نیز کاهش داده شود.
مصطفوی اظهار کرد: در برنامه ریزی های کارخانه فولاد ویان قرار است یک نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی احداث شود که در فصل تابستان کمک بزرگی به تأمین برق پایدار مشترکان می کند.

 ایجاد نیروگاه کوچک در واحدهای صنعتی استان
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: به منظور جبران بخشی از برق مورد نیاز مشترکان و واحدهای صنعتی، احداث نیروگاه کوچک در برخی از واحدهای صنعتی استان در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، ظاهر پورمجاهد افزود: برق ۱۳ واحد صنعتی بزرگ استان همدان از طریق شرکت برق منطقه‌ای باختر تأمین می‌شود که با راه اندازی نیروگاه‌های کوچک، واحدهای صنعتی علاوه بر تأمین برق خود، می توانند مازاد تولید را نیز به شرکت برق بفروشند.
وی با تأکید بر اینکه صنایع بزرگ استان باید به سمت خودکفایی در تولید برق حرکت کنند، اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و افزایش میزان مصرف برق، یک واحد صنعتی در ملایر در مصرف برق همکاری نکرده است که ادامه این روند موجب قطعی برق آن خواهد شد.
پورمجاهد با بیان اینکه ادارات و دستگاه هایی که در تولید برق صرفه جویی کنند تشویق می‌شوند، تصریح کرد: دستگاه های پر مصرف اخطار کتبی می‌گیرند و ادامه روند مصرف مازاد برق موجب برخورد قاطع با آن ها خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از تاریخ ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد باید با مدیریت و مصرف بهینه برق حرکت کنیم چراکه این یک ماه سخت ترین شرایط است، خاطرنشان کرد: برای تأمین برق شهری، میزان برق مصرفی صنایع مدیریت و در شرایط بحرانی برق گلخانه‌ها نیز زمانبندی می‌شود.
پورمجاهد با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت برق و آب، نگاه ویژه‌ای به تولید داریم، افزود: امسال باید ۲۳ هزار و ۵۰۰ شغل در استان ایجاد کنیم و نرخ رشد را به ۷.۵ درصد برسانیم؛ کار سختی است که باید همه با هم برای رسیدن به هدف تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه نورپردازی برج ها و ساختمان‌ها باید خاموش شود، افزود: ۱۳ واحد تولیدی بزرگ استان باید با شرکت برق باختر هماهنگ باشند و با مدیریت مصرف، همکاری خود را با برف این شرکت پیش ببرند.

 برنامه‌های دیسپاچینگ ملی
به دقت اجرا می شود

همچنین مدیرعامل شرکت برق استان همدان دراین جلسه گفت: در رابطه با مدیریت پیک مصرف در فصل تابستان، همکاری و همیاری استانی مناسب است و امیدواریم برنامه‌های دیسپاچینگ ملی در زمان پیک مصرف فصل تابستان را به دقت اجرا کنیم.
علی سهرابی بیدار با اشاره به اینکه هیچ برنامه‌ای برای قطع برق مشترکان خانگی در فصل تابستان نداریم، افزود: با همکاری صنایع کوچک و بزرگ استان و شرکت شهرک‌های صنعتی، برنامه‌های کاهش مصرف صنایع پیش برده می‌شود.
سهرابی بیدار با اشاره به اینکه در کارگروه اداراتی که در کاهش مصرف برق همکاری نکنند را اعلام می کنیم، اظهار کرد: ۳۷ درصد از برق استان همدان در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود که باید در روزهای پیک مصرف این میزان مدیریت شود.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com