درگزین را قطب تولید شیرخام استان می‌کنیم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 15 ارديبهشت 1403

Today : Sat, May 4, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  134003 تاریخ انتشار:  1402-06-05 - 09:46 تعداد بازدید:  407
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیر عامل شرکت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان:
درگزین را قطب تولید شیرخام استان می‌کنیم

نویسنده : نیلوفر بهرمندنژاد

اقتصادی


 رسانه‌ها زبان گویای تولید باشند

 شرکت گلدشت نمونه اصفهان در سال ۱۳۷۹ به ثبت رسیده است. در ابتدا این شرکت با دارا بودن ۱۵ نفر پرسنل و ظرفیت ۸۰ رأس گاو شیری و تولید روزانه ۲ تن شیر خام فعالیت خود را آغاز کرد.

 لازم به ذکر است واحد اصلی این شرکت در استان اصفهان واقع شده و از سال 1399 و در راستای سیاست های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) مبنی بر توسعه واحدهای دامپروری و افزایش سهم تولید شیر کشور، شرکت گلدشت نمونه اصفهان بعنوان یکی از موفق ترین دامپروری های صنعتی کشور، جهت احداث چندین پروژه توسعه ای در استان‌های مختلف کشور برگزیده و معرفی گردید.
 از جمله این پروژه ها می توان به دامداری دلفان (استان لرستان)، دامداری درگزین (استان همدان) و دامداری شیروان (استان خراسان شمالی) اشاره کرد که دو مجموعه دلفان و درگزین به مرحله تولید نیز رسیده است.

عملیات اجرایی پروژه احداث دامداری درگزین از سال 1399 آغاز شد. با تلاش و کوشش کارکنان مجموعه این پروژه در سال 1401 جهت ورود دام سنگین آماده و نخستین محموله دام آبستن به آن منتقل شد که این انتقال پس از مدت زمانی کوتاه منجر به تولد نخستین گروه از گوساله‌ ها گردید.

هم اکنون این مجموعه با وسعتی در حدود 60 هکتار، توان نگهداری 3 هزار رأس دام و 1هزار و 300 رأس گاو مولد شیری را دارا بوده و روزانه 20 تن شیر خام تولید می کند.
مدیرعامل شرکت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: سیاست شرکت سرمایه گذاری صنایع عمومی تامین، تولید سالانه یک میلیون تن شیر خام می باشد و شرکت گلدشت، شرکت پیشرو در زمینه افزایش سهم تولید از این میزان یک میلیون تن شستا می باشد.

احمد پایدار در گفتگو با همدان ‌پیام خاطرنشان کرد: در واحد درگزین یک سالن شیردوشی 60 واحدی تکمیل و یک سالن نگهدارنده دام به ظرفیت هزار و 500 رأس گاو احداث شده که در حال حاضر نیمی از ظرفیت سالن گاو شیری مذکور به بهره برداری رسیده و امیدواریم بتوانیم تا پایان شهریور ماه، تجهیزات لازم را جهت تکمیل ظرفیت این سالن فراهم کنیم.

پایدار با اشاره به اینکه 50 نفر نیروی کاری از شهرستان درگزین در این مجموعه مشغول کار هستند، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های اصلی ساخت این پروژه انتقال دانش و تکنولوژی بوده است که در حوزه دام محقق شده و امید است تکنولوژی های جدید و سایر امکانات لازم را نیز به جهت بهره‌وری بیشتر و با کمک مقامات استانی و شهرستانی درگزین فراهم کنیم.

پایدار ادامه داد: اقدامات ما باعث افزایش تولید شیر شرکت شده به نحوی که بر اساس آمار منتشر شده در سامانه کدال، میزان تولید 3 ماهه نخست سال 1402 نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد رشد داشته است.

به گفته مدیر عامل شرکت کشت و دام گلدشت نمونه، استان های لرستان و همدان از مناطق مهم تولید کننده یونجه در کشور محسوب می شوند که در راستای سیاست‌های مجموعه تأمین اجتماعی، برنامه ایجاد کشت و صنعت ها و تکمیل زنجیره کشاورزی و لبنی مد نظر است.

پایدار گفت: بخشی از این موفقیت حاصل تلاش شرکت گلدشت است. ما موفق شدیم با کمک کارشناسان و افراد خبره این حوزه، با مدیریت فرمول ذخیره‌سازی نهاده‌های دامی، گروه‌بندی دام، جایگزین کردن اقلام و... به سمت مدیریت هزینه‌ها در این بخش برویم و حتی در تولید دام و شیر رکودهای سال‌های قبل را بشکنیم و به سودآوری برسیم.

وی به اقدامات اصلاحی مؤثر در جهت اصلاح ساختار، افزایش بهره‌وری، بهبود کمی و کیفی تولید، ایجاد طرح‌های توسعه‌ای و... در این شرکت اشاره کرد و افزود: از آنجایی که بعد از مردمی‌سازی یارانه‌ها و آزادسازی قیمت نهاده‌های دامی، هزینه‌های دامداری‌ها افزایش قابل توجهی داشت، ما سعی کردیم در همین شرایط سخت نیز با برخی اقدامات هزینه‌ها را مدیریت کنیم.

وی افزود: براساس همین آمارها، ما توانسته‌ایم به تولید روزانه ۱۳۰ تن شیر در مجموعه اصفهان، ۲۵ تن در واحد دلفان و بیش از 20 تن در واحد درگزین برسیم که این میزان نقش مهم این مجموعه را در تولید لبنیات کشور را نشان می‌دهد.

پایدار با بیان اینکه کمبود نقدینگی لازم در سیستم بانکی یکی از عوامل مهم در عدم تخصیص این منابع است، عنوان کرد: اگر دولت در این زمینه کمک کند، می‌توان با تکمیل طرح‌های توسعه‌ای شرکت، میزان تولید شیر تجمیعی شرکت را تا 300 تن در روز افزایش داد.

پایدار با عنایت به نزدیکی شهرستان درگزین به پایتخت از یک سو و وجود منابع آبی و علوفه مناسب در منطقه از سوی دیگر و نیز با توجه به تجربه، دانش و پتانسیل شرکت گلدشت نمونه، ابراز امیدواری نمود دامداری واحد درگزین به کمک اصحاب رسانه و مسئولان استان به قطب تولید شیر در استان همدان بدل شود.

مدیر عامل کشت و دام گلدشت نمونه تأکید کرد: ما در صدد این هستیم که بتوانیم بهره‌وری در حوزه کشاورزی را با حمایت سازمان جهاد کشاورزی بالا ببریم.

وی افزود: به نوعی این شرکت می‌تواند الگویی برای سایر فعالان بخش کشاورزی نیز باشد و اگر بتوانیم بازدهی خوراک را بالا ببریم ارزش افزوده و بهره‌وری بالایی نیز خواهیم داشت.

پایدار مشکل اساسی پروژه درگزین را تخصیص ندادن تسهیلات از محل تبصره 18 و موضوع جاده دسترسی پروژه برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با کمک مسئولان استان و شهرستان، موارد مربوط به توسعه واحد از قبیل تسهیلات، زمین، جاده دسترسی و منابع کشاورزی هرچه سریعتر گره گشایی و حل گردد.

وی در پایان ضمن تبریک ایام مربوط به روز خبرنگار بیان کرد: از جامعه رسانه استان همدان انتظار داریم با توجه به پتانسیل منابع آب و خاک منطقه، دسترسی مناسب به پایتخت و همچنین دانش و سابقه شرکت گلدشت نمونه، مطالبه گری جدی در خصوص همکاری مسئولان استانی با این پروژه ملی را در دستور کار داشته باشد.

 





بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com