اعتبارات كم كشاورزي ملاير را نابود مي‌كند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 7 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 26, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  79581 تاریخ انتشار:  1396-04-15 - 05:45 تعداد بازدید:  292
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مديران ادارات ملاير معترض به تخصيص اعتبارات
اعتبارات كم كشاورزي ملاير را نابود مي‌كند

اقتصادی

1 جلسه كميته برنامه‌ريزي سال 96 شهرستان ملاير در حالي با حضور معاون امور عمراني فرماندار، دبير كميته برنامه‌ريزي و رؤسا و معاونان ادارات اين شهرستان برگزار شد كه بسياري از ادارات از كم بودن اعتبارات گلايه داشته و حتي برخي از آنها اعتبارات اختصاص داده شده را حتي در حد پرداخت بدهي‌ها و ديون اداره هم ندانستند.
اداره جهاد كشاورزي ملاير از مهمترين اداراتي بود كه در اين جلسه با توجه به مسایل مختلفي كه پوشش مي‌دهد از جمله مصرف آب و ساماندهي قناتها و همچنين نظر به اينكه بخش قابل توجهي از مردم ملاير از راه كشاورزي ارتزاق مي‌كنند به بودجه اختصاص يافته اعتراض كرد و آن را ناكافي دانست. بنياد مسكن ملاير هم از ديگر اداراتي بود كه با توجه به ميزان ديون اين اداره نزد پيمانكاران و همچنين اختلاف تقريبا بالاي شاخص بهسازي در ملاير نسبت به ميانگين استاني بودجه اختصاص داده شده را كافي ندانسته و اعلام شد كه با اين اعتبارات بايد يك تا دو سال در ملاير كار بهسازي انجام نداده و تنها ديون پيمانكاران را پرداخت كنند. اين در حالي است كه از 173 روستاي بالاي 20 خانوار اين شهرستان، طرح بهسازي در 44 روستا آغاز نشده است.
مدير جهاد كشاورزي ملاير در اين جلسه نسبت به شاخص‌هاي توزيع اعتبارات اعتراض داشته و اظهار كرد: حداقل اعتباري كه جهاد كشاورزي ملاير براي انجام امور پيش‌بيني كرده 3 ميليارد و 900 ميليون تومان بوده اما بودجه تخصيص داده شده يك ميليارد و 800 ميليون تومان است.
غلامحسين تقوي افزود: اگر از 100 نفر از مردم ملاير به صورت تصادفي آمار بگيريد 30 درصد مردم از راه كشاورزي ارتزاق مي‌كنند اما بودجه جهاد كشاورزي 4.7 درصد يعني از هر صد نفر 4.7 دهم درصد است كه اين ميزان براي شهرستان كافي نيست و اين اعتبارات كشاورزي ملاير را نابود مي‌كند.
وي تاكيد كرد: در سال 96، 40 ميليون تومان اعتبار براي بحث قناتها در شهرستان اختصاص يافته اين در حاليست كه از سال گذشته 150 ميليون تومان در اين زمينه بدهي وجود دارد.
معاون برنامه‌ريزي جهاد كشاورزي همدان هم بخش كشاورزي را مبحثي مهم در مباحث اقتصادي برشمرد و گفت: ملاير از قطبهاي صادرات محصولات كشاورزي استان است و بايد وزن اعتباري بيشتري هم براي اين شهرستان در نظر گرفت.
شهسواري افزود: بحث آب از محوري‌ترين مباحث استان است و بخش كشاورزي نيز به عنوان يكي از مهمترين مصرف‌كنندگان بايد در اين زمينه خوب مديريت شده و اعتبارات كافي و مناسب براي اين امر تخصیصي يابد. در حوزه قنوات هم كارهاي زيادي در شهرستان وجود دارد و بسياري از اين قناتها نياز به مرمت و بازسازي دارند ولي رقم جزئي براي اين منظور در نظر گرفته شده است. در ضمن غير از حوزه آب حوزه هاي مهم ديگري هم زير پوشش جهاد كشاورزي است كه بايد مساعدت شده و ويژه‌تر ديده شود.
معاون بنياد مسكن همدان هم در اين جلسه گفت: 173 روستاي بالاي 20 خانوار در ملاير وجود دارد كه از اين تعداد در 88 روستا بهسازي آغاز شده، كار بهسازي 28 روستا نيمه كاره است و بهسازي در 44 روستاي اين شهرستان هنوز شروع نشده است.
محمود اميري افزود: شاخص بهسازي شهرستان ملاير 51 درصد است كه اين شاخص در استان 62 درصد بوده يعني اختلاف زيادي وجود دارد و از اين نظر بايد در شهرستان توجه ويژه‌اي صورت گيرد.
وي با بيان اينكه از خواسته‌هاي اصلي مردم روستاهاي ملاير بحث بهسازي است، گفت: در بنياد مسكن ملاير در حال حاضر 4 ميليارد و 700 ميليون تومان ديون داريم و با اعتبارات تخصيص يافته بايد دو سال در ملاير كار نكرده و تنها ديون پيمانكاران را پرداخت كنيم، پيمانكارها هم به ما اعتماد كرده اند مگر مي‌شود بخش خصوصي را فلج كرد و اعتمادي را كه به ما داشتند را خدشه‌دار كنيم؟
محمد حامدي نژاد با اشاره به ملي شدن مبل و منبت ملاير  تاكيد كرد: در بحث توليد و اشتغال زمينه‌هاي خوبي در شهرستان هست و پتانسيلهاي اوليه ايجاد شده و بايد از اين كاشته‌ها مانند شهركها و خوشه‌هاي صنعتي برداشت كرد. حامدي ن‍ژاد در ادامه با اشاره به اينكه اعتراض ادارات مختلف در زمينه تخصيص اعتبارات به  استان منتقل مي‌شود، گفت: سال گذشته در دهه فجر 80 ميليارد تومان و در هفته دولت 109 ميليارد تومان پروژه در شهرستان افتتاح شد كه اين امر نشان از ظرفيت شهرستان دارد كه عليرغم اينكه 52.3 درصد اعتبارات تخصيص يافت پروژه‌هاي بسياري در شهرستان افتتاح و كلنگ‌زني شدند.
وي اظهار كرد: پيش‌بيني مي‌كنيم تا اواخر مردادماه قطار ملاير كرمانشاه راه‌اندازي شود كه تحول بزرگي در شهرستان ايجاد خواهد كرد. وي تاكيد كرد: پروژه‌هاي بزرگي مانند فروسليس جوكار با بيش از 40 ميليارد تومان اعتبار بخش خصوصي، طرح هواسازه با مشاركت سرمايه‌گذار خارجي و ... را در شهرستان داشته و امسال كه سال توليد و اشتغال است بايد به اين مباحث بهاي زيادي داد.
حامدي نژاد اظهار كرد: توليد اصلي ما در شهرستان كشمش است و بخش عمده اشتغال ما هم به اين بحث اختصاص دارد اما متاسفانه نتوانسته‌ايم قيمت كشمش را حفظ كنيم و بايد دستگاههاي مختلف در اين زمينه همكاري كنند و براي جذب سرمايه‌گذار و ايجاد صنايع تبديلي در شهرستان بايد تلاش كرد.
دبير كميته برنامه ريزي شهرستان ملاير هم در اين جلسه اظهار كرد: در سال 96، تا به امروز 41 ميليارد و 428 ميليون و 500 هزار تومان اعتبار از منابع مختلف سهم شهرستان ملاير شده است كه نسبت به سال گذشته چيزي حدود 64 درصد رشد داشته است.ايرج كريمي تاكيد كرد: دستگاههاي اجرايي در سطح شهرستان نيازهاي متعدد و نامحدودي دارند ولي ما از يكسو محدوديتهاي قانوني و از سوي ديگر محدوديتهاي منابع در اختيار داريم. وي با تاكيد بر اينكه مديران در بحث اعتبارات شهرستان بسنده نكنند، اظهار كرد: منابع متعددي در سطح استان و كشور براي جذب اعتبارات مانند اعتبارات ارتقا شاخصهاي توسعه‌اي استان، اعتبرات دهياريها، ماده 10 و 12 ستاد بحران و .... وجود دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com